Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Adrian Cozma pune într-un plic numele firmei care va câştiga parcarea subterană

Deputatul PNL Satu Mare, Adrian Cozma, a afirmat în cadrul unei emisiuni la ITV că se gândeşte să depună într-un plic sigilat numele firmei care va câţtiga licitaţia pentru construirea parcării subterane din centrul municipiului Satu Mare. El a arătat că această licitaţie este una cu dedicaţie, din mai multe motive.

De ce fac un proiect pentru un singur investitor şi nu pentru ceilalţi? Eu am stat de vorbă vineri dimineaţa cu deţinătorii a patru hoteluri din centrul munipiului Satu Mare. Niciunul nu a fost întrebat, cu niciunul nu s-a discutat. (…) Un proiect care avantajează un singur posibil investitor, şi este creat acest proiect pentru un singur investitor, nu este în regulă. Este inacceptabil şi PNL Satu Mare nu va accepta ca toate cheltuielile necesare pentru promovarea acestei investiţii pe banii primăriei pentru o societate care urmează să concesioneze terenul pe următorii 50 de ani. Acest lucru este exclus. Poziţia PNL, prin consilierii locali a fost una foarte clară. Înainte de începerea şedinţei consilierii au depus trei propuneri prin care arată trei posibile variante”, a spus Adrian Cozma.

Potrivit acestuia, proiectul are mai multe deficienţe. Opţiunea PNL este ca primăria să construiască această parcare din fonduri proprii, dând exemplul municipiului Oradea, unde în ultimii ani s-au construit cinci parcări supraterane.

Vom vota cu două mâini un proiect transparent, în care să nu fie favorizat nimeni şi cu o consultare prealabilă cu toţi hotelierii din centrul vechi. M-am gândit foarte serios ca mâine să depun într-un plic sigilat numele firmei care va câţtiga această licitaţie”, a afirmat deputatul.

El adăugat că nu a înţeles “rătăcirea colegului nostru Ghiarfaş” şi că va susţine orice decizie la lua filiala municipală a PNL Satu Mare în ceea ce priveşte soarta viceprimarului.

15 comentarii

  1. GemeZamfirescu Răspunde

    Cozma ,eu nu pun nimic in plic! Eu zic ca Manevi zrt și Tarr beton o sa câștige! Gaborică tu pui ceva in plic sau tu doar ai luat plicul?

    • H&R Răspunde

      Faza cu plicul se aplica pe vremea PSD-ului, cu licitațiile tehnic asist Botoșani! Întrebați -l pe govorilă!
      Doamne ajută să câștige tarr beton, ar fi o lucrare de calitate superioara la preturi corecte, realizată de către o firmă locală, nu ceva firmă de casă de prin Zalău sau Botoșani!

  2. Escu Escobar Răspunde

    Si ce vreti sa vina Naspa SRLdin Calarasi, cu 6 subantrenori, si sa termine la Sf Asteapta si sa asteptam banii dusi de la D-ul I Credit?

  3. Nazguloki Răspunde

    Cam asta vor. Si din pacate n-am invatat nimica din ultimii 30 ani. Un pacalici de genu reuseste sa se impuna, impreuna cu massss media pentru boicotarea investitiilor. Apropo, cine sunt acei numiti” 4 hotelieri din zona”? Introduci si numele lor in plic?

  4. GemeZamfirescu Răspunde

    Din ce ziceți voi carnatii UDMR, sa înțeleg ca pe lumea asta construiește bine și repede doar Manevi zrt? Sa muriți voi tembelilor? Hotelul Dacia se înaltă mândru in soare, reabilitat in timp record, așa-i?Bai putorilor Manevi zrt nici măcar nu a plătit prețul pe Dacia, nu vrea sa plătească nici pe realizarea parcării ,plătim noi tampitii de contribuabili conduși de vizionarii UDMR! Manevi doar jefuiește banul public din fonduri EU și mai nou din bugetul primăriei! Asta e viziunea voastră…cât mai mulți bani vărsați in Ungaria!

  5. radical2 Răspunde

    As da acestei firme parcarea , cand a fi gata hotelul. Simplu.

  6. Satmarean1 Răspunde

    @ Gicu Hugi. Probabil acea firma nu se murdareste si nu face jocurile cuiva. Ori castiga lucrarea pe bune ori nu se baga,si merge unde dupa terminarea lucrarii doarme linistit. Oricum daca ar castiga ea s- ar gasi alti contestatari: de ce ea si nu alta? Si asa o tinem de 30 ani.

  7. #pevecistăpân Răspunde

    @GemeZamfirescu. Din ce postezi acolo #pevecistăpânule tu te încadrezi perfect în categoria șovinilor. Dar exact! Ești exemplu bun de arătat pentru manuale! Ia un Rudotel până nu îți crapă venele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.