Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

FOTO. Sătmăreancă rănită după ce a căzut într-o gură de canalizare. Se plimba cu copilul

O sătmăreancă a fost rănită după ce a căzut într-o gură de canalizare, în municipiul Satu Mare. Femeia se plimba cu copilul pe stradă, a călcat pe un capac de canalizare nefixat corespunzător și s-a rănit la ambele picioare.

,,Astăzi când mă plimbam copilul în zona noului parc din cartierul Solidarității în intersecția dintre Aleea Humulești și Aleea Ipotești, am căzut într-o gura de canal căruia capacul nu i-a fost asigurat corespunzător (are balans în rama gurii de canal). Pe ambele picioare am răni vizibile de la gleznă până peste genunchi. Luați masuri imediate ca dacă aveam copilul de 8 luni în brațe s-ar fi putut întâmpla un accident mai grav”, a spus sătmăreanca pentru PortalSM.

8 comentarii

  1. Norick Răspunde

    DACĂ ERA BEATĂ ȘI NU A VĂZUT GURA DE CANAL….

    • 🤔🤔🤮 Răspunde

      Nu sunt toți la fel ca și tine!🤔😱😲🤮🤮🥴😭😭💩💩🤯🤯😤😤

      • Bogu Răspunde

        Pai el se aseamana izbitor cu un canal: dreneaza rahat, mai refuleaza ocazional, pute……de astazi gura de canalizare = norick.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Putin respect pt mamitzika full time….😃.
      E momentul ei de glorie,in care isi expune picioarele sexoase pe net, si se lauda si cu faptul ca are un copchil…deci e o doamna.
      Pai o asa personalitate sa se mai si uite pe unde calca? Urmatoarea postare va fi cu un rahatel de bichon, in cafe va calca in timp ce poarta in brate un plod de 10 luni jumate.

      • Bogu Răspunde

        Ce vezi tu si ce se intampla. Un cetatean pica in gura de canalizare neasigurata si tu vezi picioare, copii si alte porcarii. Esti un personaj…

    • Nagasaky Răspunde

      @Norick, eu iti doresc sa cazi si tu intr-o gura de canal. Beat sau nu, nu conteaza. Oricum esti o dejectie umana. Macar scapa lumea de aberatiile tale.

  2. România reală Răspunde

    @Norick fals. Eu îți doresc cu ardoare ca nevastă-ta să pățească exact ceva la fel apoi să văd ce zici! Te riști? Putea să-și rupă picioarele mai ales că în astfel de situații când capacul nu e pus bine tu ca și parte vătămată numai la asta nu te aștepți deci implicit nici nu te ferești! Mare noroc a avut că a scăpat numai cu niște julituri. Eu mă duceam la IML și scoteam certificat apoi îi dădeam în judecată. Și dacă ceda capacul sub un copil mic???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.