Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

Au ’’zburat’’ pe șosele. Vitezomani prinși de polițiștii sătmăreni. Peste 80 de permise reținute

La data de 5 iunie, polițiștii rutieri sătmăreni au desfășurat o acțiune pe linie de nerespectarea prevederilor legale privind viteza.

Astfel, aceștia s-au aflat pe drumurile naționale care converg spre zonele de agrement, în vederea identificării conducătorilor auto, care nu respectă prevederile legale privind viteza.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 112 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 114.000 lei și au reținut 88 de premise de conducere, dintre care 81 pentru depășirea vitezei legale.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

17 comentarii

  1. Unu Răspunde

    Ce comuniști mai sunteți oameni buni!!imi place asta, in anii 80 când majoritatea mașinilor erau dacii 1300 viteza legală in localități era tot 50km/h!acum după 40 de ani când sunt masini străine cu, cai mulți și moderne viteza legală tot 50km/h e..cât de inapoiati suntem!!

    • Meletianul Răspunde

      Esti prost. Stai jos nota 1. Atunci in oras era permis 60 la ora cam pana prin 1995. Atunci s-a redus la 50.

    • altu fără bmw Răspunde

      Măi anticomunistule! Problema estem că nu știu vreo țară de pe mapamond în care poți circula-zbura cu 130 la oră prin localitate!🤔😱🤮🥴
      Așa cum crezi tu că ai dreptul să mori glorios unii poate vor să trăiască!!

      • Anti Militian, Anti sistem pensii speciale Răspunde

        Dar stii vreo tara in care domnul militian iese in pensie la 41-45 de ani? Si nu pensie normala ci pensie speciala pentru ca el este special, a muncit toata viata in BOSCHETI!

    • radical2 Răspunde

      Asa si? Siguranta cetatenilor trebuie sa scada? sau cum te-ai gandit?:))

  2. Vasile Răspunde

    Bă ăla fără BMW,tu cred că nici bicicleta n-ai.

    • altu fără bmw Răspunde

      Deci după tine putem circula în localitate cum vor mușchii tăi? Tu cum ai căpătat permisul? La loto-prono sau la loz în plic?

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Foarte bine. Continuati. Numai asa mai rarim din smecheri fie si pt cateva luni.

  4. Anti Militian Boschetar, Anti sistem pensii speciale Răspunde

    Cateva detalii neglijate atat de jurnalisti cat si de cei din comisia antirutiera:
    1. Supermanul militian cu pistolul radar foloseste o Dacie Duster, neinscriptionata cu “MILITIA”, avand toate geamurile, mai putin parbrizul, infoliate cu folii ilegale (transparenta mai scazuta decat permite legea).
    2. Supermanul militian sta ascuns cu Dusterul in boscheti (adica este BOSCHETAR)
    3. Se pozitioneaza in Paulian, localitate traversata de DN19, sosea in linie dreapta de aprox 2 km, in care de la sosea pana la case sunt pe ambele parti aproximativ 15-20 de metri (nu se justifica limita de 50km/h) iar indicatoarele limita de localitate sunt amplasate la o distanta foarte mare de ultimele imobile la peste 500m in camp. Exact in aceasta zona masoara Supermanul Militian vitezomanii.
    4. Celalalt echipaj cu Supermanul militian agent constatator sta sau la Vraja Crasnei sau in Doba, la aproximativ 3 km de zona Supermanului militian pistolar, care de fapt ar trebuii sa fie “ajentul” constatator!
    5. Si acum fara vrajeli: Care a fost ultima actiune de prevenire efectuata de Serviciul Rutier Satu Mare? Eu nu am citit/vazut nici o astfel de actiune. Sau poate totusi? A da. Am vazut actiune de prevenire oferita politicienilor care ne viziteaza urbea. Acelora le ofera servicii de insotitori coloana oficiala pentru a preveni vreun accident
    6. Si toate aceste se intampla de cand la “conducere” este Lupulpisca, limbistul sef de boscheti, care se vrea in viitorul apropiat mare lucrator la DaNA Oradea.
    Multa sanatate tuturor “BOSCHETARILOR”! pana ies la pensie! Doar pana atunci pentru ca nu as dori sa cotizez multi ani pentru speciala a lor.

    • Foxforcefive Răspunde

      Deci, punem camere peste tot si s-a rezolvat problema daca vrem sa reducem numarul victimelor din urma accidentelor.

    • Superman Răspunde

      Foarte bine comentat. Aveti totalã dreptate!!! 👍👏

  5. altu fără bmw Răspunde

    Tu ai citit titlul articolul în cauză? Că se pare că nu! Ce are pensionarea p@lițiștilor cu viteza cu care circuli în localitate??? Sau faptul că ești supărat pe bună dreptate pe ei îți dă dreptul să omori orice participant în trafic considerat combatant de către tine? Păi du-te atunci la Nurnburgring, Monte Carlo sau la Imola pe traseu de F1 atunci dar cruță-ne pe noi care nu ne grăbim să murim pe șosea ca și tine!

  6. altu fără bmw Răspunde

    Numai în șoaptă spun că sper că aparatul folosit este cu actele în ordine. Știți voi metrologie, omologare și alte chestii “mărunte” și “nesemnificative” pentru unii. Că ar fi zvonuri de acest gen pe #radio șanț. Sper că nu e așa că legea ar fi trebui să fie valabilă la toți.

  7. Cetateanul Răspunde

    @Unu are dreptate!
    Ar trebui și la noi modernizată legislația, și să permitem în localități viteze de maximum 30 Km/h, la fel ca în Paris! Pe bulevarde aș lăsa 50, dar aș supraînălța trecerile pentru pietoni cu 60 de cm, să fie sigur!
    Aș mai instala și niște camere cu microfon care filmează vehiculele care depășesc nivelul de zgomot, și aș monta și niște camere care detectează vehiculele care depășesc norma de poluare (minim euro 5) tot după model parizian!
    A, și aș pedepsi drastic bicicliștii și scutreriștii care circulă pe trotuare! Maximul pedepsei!

  8. Nha Răspunde

    Io cred ca e vorba de “realizarile” politistilor din toata tara, numa’ ca unii le-au concentrat in SM, din nevoia de senzational! Caci altfel nu se explica cum raman tot atatia cocalari pe drumuri!

  9. GB Răspunde

    Bravo Poliția Română!!!

  10. Anti Militian Boschetar, Anti sistem pensii speciale Răspunde

    Stimate tovaras,
    Faci cateva afirmatii gratuite! Am 28 de ani de permis, peste 4 milioane de kilometri condusi. Nu am fost implicat in nici un accident! Deci te rog nu alatura comentariul meu cu “dreptul sa omori orice participant la trafic”. Daca intradevar doresti sa faci ceva nu mai sta cu mana intinsa. Stai cu ea ridicata la cei pe care ii votezi si cere sa investeasca impozitul retinut din salariul tau in autostrazi, NU IN PENSII SPECIALE!
    Vise placute la un BMW!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.