Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO. Copil de 14 ani, înecat în Someș. Pompierii i-au găsit trupul

Un copil de 14 ani a murit astăzi, înecat, în râul Someş. Corpul tânărului a fost căutat în râul Someș, pe raza localității Păulești, de către pompierii sătmăreni. 

Forțele Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență au fost alertate în jurul orei 15.30, să intervină în zona Gradina Nucilor de pe raza comunei Păulești, pentru dispariția în Someș a unui copil de 14 ani.

„În acest moment, 2 echipaje ale pompierilor sătmăreni intervin cu o autospecială de primă intervenție și comandă dotată cu o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, pentru căutarea unei victime, de aproximativ 14 ani, posibil înecată în răul Someș, pe raza localității Păulești”, a precizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Trupul copilului a fost găsit în această seară.

5 comentarii

  1. Hitler Răspunde

    un fraier in minus

    • Milițianul Răspunde

      Auzi fraiere…..păcat e că nu a fost fiul tău înecat acolo, în locul acestui tânăr.
      Mai bine ai face la fel ca și adevăratul Hitler….să îți dai o gaură în țeastă. Nu ar fi o pierdere pentru omenire

  2. 🤔🤔🤮 Răspunde

    Măi copiii, măi! Dar cât să vă spună omul să nu mergeți acolo că e foarte periculos? Că am înțeles că apa ar avea vreo 4 m pe alocuri și sunt vârtejuri! Nu știu câți s-au înecat acolo! Nu există an în care să nu fie câteva astfel de cazuri!😱🤮🥴😲 Băgați-vă mințile în cap măi!

    • Goguleasa Răspunde

      Ar trebui explicat ca de la Cluj, dej, tot rahatul, pisatul, tampoane,prezervative, borâturi ajung in Somes, plin de bacterii, ca nu e nici sa te speli pe mana, nu sa faci baie……
      E cald, fa un dus, sau strand. Eventual un lac.

      • ecologist Răspunde

        Vezi că ai uitat de apele de mină dinspre Baia Mare care tot vin nestingherite netratate în continuare. Noroc că măcar celuloza de la Dej nu mai merge și nu mai plutesc chestiile alea pe râu care tot apăreau cam la 2-3 zile după o ploaie mai zdravănă. Pentru că atâta trebuie la apă să ajungă până la noi. Boală curată apa din râu. Numai de îmbăiere nu e bună. De a bea nici atâta! Eu aș da o amendă mare de tot la autoritatea locală și să vezi cum vor găsi imediat soluție pentru a împiedica să se mai meargă acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.