Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Cum își făcea un deținut alcool în Penitenciarul Satu Mare. A spus că e suc de mere

Un deținut din Penitenciarul Satu Mare a fost prins în timp ce își făcea alcool în celulă, fiindu-i astfel schimbat regimul de executare a pedepsei din semideschis în regim închis. Deținutul nici nu a vrut să audă de această schimbare și a depus plângere.

Concret, în urma unei percheziții inopinate, în celula deținutului închis la Penitenciarul Satu Mare s-a descoperit un flacon de 2.5 litri cu fructe fermentate, bucăți de mere și zahăr. Concluzia a venit rapid: deținutul își face alcool. Imediat a venit și sancțiunea, și anume schimbarea regimului de detenție din semideschis în regim închis. Deținutul a reacționat și a spus că nu s-a gândit nicio clipă la alcool, ci a încercat să își facă un suc de mere.

,,În motivarea cererii arată că la data de 16.12.2021 a fost găsit un flacon care conținea mere, apă și zahăr, care nu avea cum să fermenteze în 5,6 zile, deci nu a avut intenția de a produce băutură alcoolică, intenția a fost să își facă un suc de mere”, se arată pe portalul rejust.

Plângerea a fost respinsă, după care au urmat contestații, deținutul fiind hotărât să meargă până în pânzele albe pentru a reveni în regim semideschis. Reanalizarea situației va avea loc la data de 17 septembrie 2022.

5 comentarii

  1. Loe Răspunde

    Din asta oțet de mere obține 2 săptămâni ținut la cald. Pt vin ar trebui și un pic de drojdie

  2. Satmarean1 Răspunde

    Ei incearca orice si cand sunt prinsi nu recunosc nimic( normal), intodeauna vor avea scuza gata pregatita si fac contestatii sa se afle in treaba , avand ocupatie le trece mai usor pedeapsa…. si poate mai au si noroc de un judecator…..cu suflet!

  3. Lager Răspunde

    Mare branza, altii conduc o tara intreaga din parnaie sau prin arest la domiciliu.

  4. Gheorghe Răspunde

    Laser ai greșit exprimarea.Altii conduc țări,guverne,hotărăsc soarta omenirii dar ei ar trebui sa fie în pușcărie sau în ospicii (îmbrăcați în cămașă de forta) și fără dreptul de a vedea soarele.Mâinile și constiinta(dacă mai au asa ceva,dar ma indoiesc)le sunt pătate de sângele celor nevinovați care striga spre cer,,răzbunare,răzbunare”!!
    Unii au distrus destine,au nenorocit oameni,au distrus familii și sunt îmbracați în robe,judecând după bunul plac și hotărând în mod eronat cine are dreptate!Despre aceștia nu se spune nimic,ei fac parte din sistemul de distrugere și înrobire al oamenilor.
    Prăpăditul făcea de fapt whisky și nu a vrut sa divulge rețetă ,,gaborilor”(de aceea l-au dat in gât)care îl urmăreau pentru ca voiau sa pună pe picioare o afacere cinstita,curata și bănoasă.

  5. Vasile Răspunde

    Sunt de acord cu tine Gheorghe.50% din cei încarcerați n-au ce căuta acolo ,dar în lipsa unor programe reale de integrare socială a celor care greșesc,cea mai la îndemână soluție este pușcăria.Acolo ajunge un singur om să păzească 50de oameni,iar judecătorii să-și justifice salariile și pensiile nesimțite pe care și le-au dat singuri, acesteia au dat statul român i judecată adică pe noi,și i-au șantaja pe polticieni să le de-a toate aberațiile de drepturi.Rusine să le fie pentru că judecătorii și-au dat singuri sentințe in favoarea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.