Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Premierul cere miniștrilor să verifice prețul la carburanți. ,,Avem datoria să ne protejăm cetățenii’’

Premierul Nicolae Ciucă a cerut, joi, Ministerului Energiei și Ministerului de Finanțe să verifice prețurile la carburanți. „Să avem o decizie privind modul în care s-a ajuns la acest nivel al prețurilor la carburanți”, a explicat prim-ministrul.

„Vom aproba OUG privind combaterea acțiunilor speculative. Este o ordonanță de urgență pe care avem datoria să o aprobăm, astfel încât să putem să evităm situații excepționale, situații pe care deja am putut să le vedem întâmplându-se atât în perioada pandemiei de Covid, cât și în prima perioadă de după declanșarea acțiunii militare ruse în Ucraina.

Avem datoria să ne protejăm cetățenii, avem datoria să ne protejăm mediul de afaceri. Cred că e important să asigurăm un cadru cât se poate de bine reglementat și onest între cerere și ofertă, pentru a putea să combatem orice creștere artificială a prețurilor”, a transmis premierul Nicolae Ciucă, joi, înaintea ședinței de Guvern.

Sursa: Digi24

7 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Păi voi cam sunteți datori la prea multe îndatoriri de care nu vă achitați și de cam multă vreme! Lista e foarte lungă!

  2. Rares Răspunde

    Victor Orban da ….el are grij de cetateni lui ..
    Voi sc. NASPA srl.

  3. Nyznaiu Răspunde

    De zeci de ani de cand suntem parazitati de clasa politica,in sfarsit si-au dat seama ca nu e prea bine . o raza de speranta ? Mai degraba un fas.

    • c-block Răspunde

      @Nyznaiu. Am o întrebarea întrebătoare către tine. Cine i-a numit la Consiliul Concurenței pe derbedeii ăia care își bat joc de noi? Noi sau ei? Deci atunci despre ce mai vorbim?😱🤮🥴😭
      Nu cred un cuvânt din ce spune un politician! Tot ziceau de reducerea aparatului bugetar apoi mai e puțin și în mandatul ăsta ajungem la 1,5 milioane de tăietori de frunze? Deci???😱😲😤💩🤮😭

  4. ciprian Răspunde

    Prim ministru o paseaza la ministrii, astia o paseaza la secretari, secretarii o paseaza la aia de sub ei si uita asa “lantul slabiciunilor” rezolva problema care ajunge la noi exzct asa cum a fost

  5. Gheorghe Răspunde

    Jeguri de politicieni mincinoșii mincinoșilor.Iar aruncați petarde,iar veniți cu tot felul de dume și expresii pe care nici voi nu le credeți.Mai (mă)ciucă,fiul ploiii ai învățat în sfârșit sa vorbești vreo 3 fraze fără hartie?Ești bun,felelesti mai mult decât malaimare plavanul tăcut KWI.(alt tartore care avea sloganul PORN aducă ,,Pentru o Românie normală👹”).Asta este România normală a lui KWI& CO.
    Sunteți ca putregaiul,fățarnici și mincinosi va bateți joc în ultimul hal de toți cei care trăiesc cinstit în aceasta tara care a ajuns ca și o colonie și pe care va comportați ca și pe propria moșie.Nu v-ati saturat de minciuna și hoție?….tatăl vostru pe care îl slujiți și căruia va închinati este mamona și satana.Sâlnicie,sâlnicie și inrobirea oamenilor cinstiți,asta este scopul și misiunea voastră!Rușine sa va fie!

  6. Ciucă Răspunde

    Oameni buni sunt premierul vostru , nu intelegeți ca singura susa de venit a statului român este fiscalitatea uriasa , cum sa reducem noi taxele si accizele ?ce mai intra la stat ?din motorina si benzina de 5 -6 lei , alcool , tutun cat mai scump , ah investitii nu stim sa facem , viata este scumpă decând cu Ucraina asta a trebuit sa marim salariile la bugetari ca doar na ,poftim Ungaria tocmai ce a impozitat marile lanturi de hipermarketuri si marile corporatii , am vrut si eu dar nu am primit acceptul de la sefii mei de la Bruxeles asa ca nu imi reprosati nimic asta este cand ne merge greu mai schimbam 100 de euro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.