Ultima actualizare: azi, 13:19

Locale

Femei date jos din autobuz pentru că aveau cărucioare pentru copii. Reacția Transurban

Două sătmărence au fost date jos dintr-un autobuz pentru că aveau două cărucioare pentru copii. Mai mult, spun cele două femei, șoferul ar fi folosit un limbaj neadecvat. Reprezentanții Transurban Satu Mare au reacționat și spun că vor cerceta cazul.

,,Având în vedere incidentul din data de 20.06.2022, referitor la cele două doamne cărora nu le-a fost permis accesul în autobuz, deoarece aveau două cărucioare pentru copii, precizăm că societatea noastră a luat act de sesizarea doamnei în cauză și va cerceta disciplinar cazul, sub toate aspectele: atât referitor la limbajul prezumat a fi fost folosit de către angajatul nostru, cât și asupra situației în sine, aceea de a nu permite accesul unor persoane să călătorească utilizând mijloacele noastre de transport în comun.

Menționăm că autobuzul în care s-a petrecut incidentul este dotat cu mijloace de înregistrare audio-video. În cazul în care vor fi identificate abateri de la Regulamentul Intern al Transurban SA Satu Mare, angajatul nostru va fi sancționat în mod corespunzător’’, spun cei de la Transurban.

3 comentarii

  1. Pistike Răspunde

    Vor folosi aceeași scuză patetică, “din cauza unei defecțiuni tehnice, aparatura de înregistrare din dotarea autobuzului nu a funcționat”, deci șoferul nu a greșit!

  2. c-block Răspunde

    Pe acestă temă nu ar strica și o poziție oficială din partea primăriei.

  3. Miki Răspunde

    Daca e pe ruta 17 Satmarel,e de inteles,urca cu caruciore si blocheaza usa,in carucior nu este copil numai bagaje.Cine circula cu nr. 17 stiu de cine vorbesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.