Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

IPJ Satu Mare angajează polițiști. Zeci de posturi vacante

Activitatea de recrutare a candidaţilor în vederea ocupării unui număr de 21 posturi vacante de agent de poliție specialitatea „ordine publică” pe perioadă determinată, de maxim 3 ani, dar nu mai mult de 90 de zile de la data încetării situației care generează un aflux mare de persoane din Ucraina, a persoanelor care îndeplinesc condițiile legale.

Înscrierea pentru posturile de la nivelul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare se realizează în perioada 21.06. – 01.07.2022 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 01.07.2022 doar până la orele 16:00), prin transmiterea cererii de înscriere, împreună cu documentele specificate în anunț în volum complet, la adresa de e-mail [email protected].

Activitatea de ocupare a 2 posturi vacante de agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, specialitatea ordine publică, prin procedura de reîncadrare, fără concurs, pe perioadă determinată, de maxim 3 ani, dar nu mai mult de 90 de zile de la data încetării situației care generează un aflux mare de persoane din Ucraina, a persoanelor care îndeplinesc condițiile legale.

Înscrierea candidaților se realizează în perioada 20.06.2022-30.06.2022, (inclusiv în zilele nelucrătoare, în data de 30.06.2022 până la ora 16.00), prin transmiterea cererii de înscriere, împreună cu documentele specificate în anunț în volum complet, la adresa de e-mail [email protected].

Atenție! Cererile de înscriere însoțite de documentația solicitată transmise după datele finale precizate mai sus, nu vor fi luate în considerare.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Poliției Romane: www.politiaromana.ro, Secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, precum și pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare: www.sm.politiaromana.ro, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare la nr. de tel. ­­­­­0261/807777, int. 20667, 20668, de  luni până joi, în intervalul orar 09.00 – 16.00 și vineri în intervalul orar 09.00 – 14.00.

Sursa: IPJ Satu Mare

8 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    ai de plm :))). Da nu s-au inghetat angajaile la stat?

  2. comentator Răspunde

    La pensie specială onor înainte????

  3. NULITĂȚI Răspunde

    Amuu îi momentul..candidati și luați postul..cu cât ești m-ai tâmpit și ai IQ scăzut ai cele m-ai mari șanse..ai moacă de tzaran din Supur..asta-i șansa ta..salar de 4000 ..zile libere cât cuprinde…zile de concediu grup..și la sfârșitul carierei de uniformizat îți asigurăm pensie specială la 45 de ani la care mulți nici nu visează ..haide candidează..te angajăm..🤮💩🤦‍♂️👏

  4. Satmarean1 Răspunde

    Daca se angajeaza numai ….prosti,cum voi desteptii nu intrati? Se pare ca va convine pe salar minim . Concluzia? Atat puteti la privat si la bugetari nu faceti fata.

  5. c-block Răspunde

    Nimic nou, “Specialii” sunt așa preocupați de “misiunea” lor că nici nu mai observă lumea reală de lângă ei. Sunt preocupați cu drepturile lor sfinte și nealienabile dar și cu rapoartele lor sterile care nu duc nicăieri și care nu rezolvă mai nimic. Mai umflați fraților rândurile bujetarilor că doar exact invers ați promis în campania electorală!🤔😱🤮🤮🥴💩💩😭😭

  6. Vasile Răspunde

    Mergeți la concurs fraierilor, vă este frică să nu vă faceți de cacao

    • Walker de Szatmar Răspunde

      La ce concurs vrei să merg cu tine, bre Fasole? Tăiat frunze la câini? Că la asta sunteți experții. Atât de mare a ajuns nesimțirea bugetarului încât se simte îndreptățită să desconsidere pe cineva care creează plusvaloare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.