Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO. Accident la intersecţia cu centura. Un tânăr s-a răsturnat cu maşina pe sensul giratoriu

ACTUALIZARE. Accidentul din această dimineață din sensul giratoriu de pe drumul Careiului, la intersecția cu Centura de ocolire, a fost provocat de un minor, în vârstă de 15 ani, informează IPJ Satu Mare. Minorul a luat autoturismul tatălui său și s-a aventurat până s-a răsturnat. De asemenea, potrivit IPJ, acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Ce spune Poliția:

La data de 13 iunie, în jurul orelor 05.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe raza municipiului Satu Mare.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, un tânăr de 15 ani, din Satu Mare, ar fi sustras un autoturism aflat în proprietatea tatălui său, pe care ulterior l-ar fi condus pe strada Careiului, iar la sensul giratoriu al variantei de ocolire a municipiului, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și s-ar fi răsturnat.

În urma producerii evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale, fără victime omenești. Polițiștii au desfășurat activitățile specifice de verificare ce se impun, constatând faptul că persoana în cauză nu posedă permis de conducere de nicio categorie.

Fiind supus testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ, însă la efectuarea unui test rapid pentru detectarea substanțelor psihoactive, rezultatul a fost pozitiv. Tânărul a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea prezenței alcoolului sau a unor substanțe psihoactive în organism.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Știrea inițială:

Accident la intersecţia cu centura. Un tânăr, aflat la volanul unui taximetru, s-a răsturnat pe sensul giratoriu de pe str. Careiului, la intersecţia cu centura de ocolire.

Se pare că acesta ar fi luat maşina tatălui său şi a ieşit cu prietenii la plimbare, doar că la un moment dat s-a urcat direct pe sensul giratoriu de pe str. Careiului.

La faţa locului au ajuns echipaje de poliţie şi pompieri.

Sursa FOTO: Parchez ca un bou – Facebook

20 comentarii

  1. Adrian Răspunde

    Încă un bou!
    De data asta au scăpat teferi …

  2. Techno Răspunde

    Giratoriile astea parca sunt expres asa facute sa fie periculoase….. Prea inalte, prea masive….

    • Gheorghe Răspunde

      Techno,Pe bune?Giratorii înalte,masive,parca ai zice ca-s…..elefanți și de aia te răstorni mergând cu mașina pe ele!?
      Ce tont trebuie sa fii sa ajungi sa te răstorni în giratoriu?
      Bineînțeles că alții sunt vinovați,constructorii,autoritățile nu ghiolbanu care în curba a apăsat pedala de accelerație și eventual frânare brusca urmata de răsturnare!!!Nu,nicidecum tipu era un mielușel blând care mergea agale cu mașina în giratoriu și o adiere mica de vânt l-a întors cu rotile în sus,sarmanu copil bine ca a scăpat….ieftin!

      • Dacus Răspunde

        Mergi la intrare Nyiregyhaza, sa vezi: bordura este oblica, nu inalta, pamant plat, flori si iarba, in cel mai rau caz treci peste, obosesti un pic telescoapele.
        Este la noi in sud un giratoriu, are peste 2m inaltime, e plin de coroane, peste 10 decedati care au dat in el. Din cauza inaltimii nici nu vezi daca vine cineva din stanga…

    • USR PLUS (căcat) Răspunde

      Corect Tehno, tre să fie mai mici, să poți trece ușor peste ele!
      Când vin eu să se deie la o parte toți!

  3. Norick Răspunde

    NICI NU E DE MIRARE LA CÂTE SENSURI SUNT ÎN ZOTMARUL ĂSTA OAMENII SE AMEȚESC DE CAP!!!!

    • Săca Răspunde

      @Norik Sincer, sant mulți amețiti de fel și fără giratorii, iar când ajung la ele o iau razna…

    • Norick Răspunde

      Da’ nu te plictisesti o data cu furatu’ asta de nick ??? Manca-te-ar jaru’ hot ordinar ce esti. 😀
      P.S. Tu ce masina ai furat de la ma-ta ? Albalux ?? 😛

  4. altu fără bmw Răspunde

    Din ce am înțeles (din alte ziare) este că circula cu 180 la oră. Păi așa l-a învățat tăticu că se ia curba, cu viteză cât mai mare ca să fie sigur că te răstorni! Mundria orașului, ce mai! Minor (deci și fără permis) dar și drogat fura mașina lui tati ca să facă drifturi pe variantă! Vai de capul nost’! Oare de ce nu mă mir???? Probabil a avut profesor strașnic, unul din ăla care întrafic îți taie drumul că se grăbește și dacă e posibil ocupă locurile de handicapați din parcare! Că de fapt nu e și el handicapat???? Asta ca și la bețivanul care nu pățește nimic! Mare minune că au scăpat toți practic nevătămați! Mai puțin șoferul minor cu dosar penal.🤮😱🥴💩💩🤯🤯🤯
    Multă minte mai are! Măi boule, puteai omorâ pe alții fără să aibă nici o vină pentru că tu ești young &restless, boul satului! Dați-i numele să știe și alți! Mă gândesc nu are nimic împotrivă de vreme ce s-a dat public în spectacol!

  5. Vlad Tepes Răspunde

    Foarte bine ca s-a rasturnat.
    Pacat ca nu a distrus complet masina.
    Sa invete si nemernicul si parintii lui, fiecare ce au (sau au avut) de invatat !!!
    Bine ca nu a lovit pe cineva nevinovat.

  6. Hitler Răspunde

    pacat ca nu a murit fraierul sa nu mai puna in pericol viata oamenilor!

    • Pedal-Gogu Răspunde

      Nu fi disperat!Poate data viitoare prinde un cap de pod de 1 tonă!Sunt destule pe ruta Ardud-Rătesti-Supur!Stii,speranta moare ultima!

  7. Mihaita Piticu' Răspunde

    Altu fara Ford :)))))))))

    • altu fără bmw Răspunde

      Haha! Cred că tatăl cum de a aflata minim s-a urcat pe pereți de nervi. Dar sper ca măcar copchilul aista învață ceva din tărășenie! Că de nu …..?????🤔🤔😱😱🥴🥴😲😲😭😭

  8. Gyuri Răspunde

    Doamne, câtă ură zace in voi!
    Șoferul ave 15 ani, iar unii dintre voi, îi doriți moartea.
    Oare ce este la voi in casă?
    Când vă puneți la masă, cui îi mulțumiți?
    👹☠👿???

    • altu fără bmw Răspunde

      Gyuri draghe! Auzi tu puiul mami! Oare di șe plozii mei sau ai altuia nu fac astfel de chestii??? Oare di șe?
      Că de la educație pornește totul!😱😲🤔🤔🤔🥴

      • Gyuri Răspunde

        Niciodată nu e prea târziu.

        • Gheorghe Răspunde

          Gyurică băiatule,Doamne Doamne nu ne învață să mergem la pascut(tipul trăsese ceva iarba)sa furam masina familiei(sau a altora) sa circulam deși nu avem permis cu viteze peste limita legala admisa,deci o grămadă de ilegalitati(păcate mari sau mici).El(Doamne Doamne)nu vrea sa fim niște prosti indiscilinati,el este un Stăpân al orânduielii,nu-i place neoranduiala,nerespectarea legii deci mucea a comis-o GRAV,asta nu înseamnă că trebuie sa-i dorim moartea….Nu…noi dorim ca el sa nu aibă dreptul NEVER sa dețină permis auto nici pentru scuter….cel mult bicicleta sau căruță,ca nu cumva sa recidiveze și sa omoare pe cineva nevinovat(poate chiar din familia ta sau a mea)….Ce zici Ghyuri,ar fi Doamne Doamne de acord cu o astfel de pedeapsa?….io cred ca DA?….Tu ce zici…..,,din comportamentul copilului poți sa deduci ce va deveni când va creste”!!!!

        • altu fără bmw Răspunde

          La un băiat de 15 ani și tata plecat la alergat după bani în Nemția?? Fugi mă! Păi cine să-l educe? Baba Vanga? Nu vezi că făcea ce vroia fără consecințe?

  9. Mihai Răspunde

    @Gyuri: știi vorba aia: “Decât să plângă mama, mai bine să plângă mă-ta!”?
    Poate data viitoare face o nefăcută și mor câțiva nevinovați, poate vre-un copil de-al tău sau ceva rudă de-a ta, oare tot așa ai reacționa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.