Ultima actualizare: azi, 09:44

Locale

FOTO. Accident provocat de un minor (15 ani) drogat. A luat mașina tatălui și s-a răsturnat

Accidentul din această dimineață din sensul giratoriu de pe drumul Careiului, la intersecția cu Centura de ocolire, a fost provocat de un minor, în vârstă de 15 ani, informează IPJ Satu Mare. Minorul a luat autoturismul tatălui său și s-a aventurat până s-a răsturnat. De asemenea, potrivit IPJ, acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Ce spune Poliția:

La data de 13 iunie, în jurul orelor 05.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe raza municipiului Satu Mare.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, un tânăr de 15 ani, din Satu Mare, ar fi sustras un autoturism aflat în proprietatea tatălui său, pe care ulterior l-ar fi condus pe strada Careiului, iar la sensul giratoriu al variantei de ocolire a municipiului, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și s-ar fi răsturnat.

În urma producerii evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale, fără victime omenești. Polițiștii au desfășurat activitățile specifice de verificare ce se impun, constatând faptul că persoana în cauză nu posedă permis de conducere de nicio categorie.

Fiind supus testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ, însă la efectuarea unui test rapid pentru detectarea substanțelor psihoactive, rezultatul a fost pozitiv. Tânărul a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea prezenței alcoolului sau a unor substanțe psihoactive în organism.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

3 comentarii

  1. Săca Răspunde

    Bine ca sa oprit acolo, intentia lui fiind, cred eu, sa facă un raliu pe centura unde poate i-și rupea gâtul de tot și mai culegea pe cineva, cum se întâmplă de obicei.

  2. Mihai Răspunde

    Mai are careva de comentat ceva la adresa sensului giratoriu? Este greu de trecut când ești drogat!

  3. Taxime tristul Răspunde

    Așa tată, așa fiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.