Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO. Camion lovit de tren în județul vecin. O femeie a fost dusă de urgență la spital

Un camion a fost lovit în plin de un tren în județul vecin. Accidentul s-a produs marți, 7 iunie, în jurul orei 11.30, informează ebihoreanul.ro.

Potrivit sursei citate, o femeie a ajuns la spital marţi, după ce trenul InterRegio în care călătorea ca pasageră s-a izbit de o autoutilitară încărcată cu pământ în Oradea, în cartierul Episcopia Bihor.

Poliţiştii rutieri au stabilit că vina pentru cele întâmplate aparţine şoferului de camion care nu a respectat indicatorul rutier cu semnificaţia “Oprire”.

Din fericire pentru el, pasagera din tren transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul clinic judeţean Oradea a fost lăsată să plece, căci nu a suferit leziuni grave. “A suferit doar o contuzie toraco-abdominală, fără alte leziuni. Pacienta a plecat acasă”, a declarat purtătorul de cuvânt al UPU/SMURD Bihor, dr. Béres Zsolt.

Ca urmare, şoferul camionului a scăpat de o anchetă penală. “Cazul a fost înregistrat ca o tamponare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Sursa: ebihoreanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.