Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. De ziua lor, copiii din Negrești-Oaș au fost primari pentru o zi

Surpriză pentru copiii din Negrești-Oaș, de 1 iunie. Cei mici au fost primari pentru o zi și și-au luat rolurile foarte în serios. La finalul evenimentului s-a dat start distracției.

Manifestările dedicate zilei de 1 Iunie au debutat cu Ziua porților deschise la Primărie. Astfel tradiția anuală a celor mici de a-și alege primarul, a început cu campania electorală a celor patru candidați ai ediției cu numărul 8: 𝗚𝗵𝗶𝘀̦𝗲 𝗟𝘂𝗶𝘀𝗮, 𝗩𝗮𝗿𝗻𝗮 𝗥𝗮̆𝘇𝘃𝗮𝗻, 𝗗𝗼𝗵𝗶 𝗘𝗱𝘄𝗮𝗿𝗱 𝘀̦𝗶 𝗕𝘂𝗱 𝗔𝗹𝗶𝘀𝗶𝗮. ”𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮𝗿 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗼 𝘇𝗶„ este cel mai așteptat moment al zilei și poate al anului pentru elevii din Negrești-Oaș. Este o șansă unică de a te simți special, însă, în același timp, de a înțelege responsabilitățile pe care le presupune ocuparea unei poziții atât de importante pentru comunitate.

Campania electorală a început în urmă cu câteva zile. Micii primari și-au luat rolul foarte în serios, s-au pregătit cu întrebări foarte pertinente și cu un program de campanie care vizează educația și infrastructura, dezvoltarea orașului.

,,Să nu credeți că m-au iertat, au fost incisivi, mi-au pus întrebări și au așteptat rezolvări, iar după ce s-au așezat pe scaunul de primar au simțit responsabilitatea care vine odată cu el. Mi-au făcut unele sugestii extraordinare pentru dezvoltarea orașului și am mare încredere că voi avea cui să predau scaunul de primar, oricăruia dintre acești copii”, a spus primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

Campania electorală s-a încheiat cu alegeri democratice, pe buletine de vot, și cu majoritate de voturi 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗮𝗿𝘂𝗹 𝗲𝗱𝗶𝘁̦𝗶𝗲𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟮 𝗮 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗮𝗹𝗲𝘀  – 𝗥𝗮𝘇𝘃𝗮𝗻 𝗩𝗮𝗿𝗻𝗮. Neobosit, acesta a și început munca în interesul orașului, alegând să fie partener cu toți contracandidații săi. Împreună cu echipele lor au preluat frâiele orașului pentru o zi și au dat startul distracției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.