Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

FOTO. Florin Fabian, noul director tehnic al echipei de fotbal CSM Satu Mare

Florin Fabian este noul director tehnic al echipei de fotbal a CSM Satu Mare. Fabian a fost prezentat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat primarul Gábor Kereskényi, direcotrul CSM Satu Mare, Muresán István, și antrenorul principal Tiberiu Csik.

,,Ne propunem noi obiective pentru sezonul competițional 2022-2023, motiv petru car ene-am droit întărirea staff-ului tehnic cu un om de fotbal atât de valoros ca și Florin Fabian”, a declarat directorul CSM Satu Mare, Muresán István.

Primarul Gábor Kereskényi a afirmat că se dorește ca echipa de fotbal a CSM Satu Mare să se califice în play-off-ul sezonului viitor al Ligii 3.

,,CSM Satu Mare are un an foarte bun. Sunt foarte multe medalii câștigate la nivel național, dar nu e o surpriză. Anul trecut, CSM a dat primii doi  sportivi ai județului la sporturi olimpice, respectiv neolimpice. Echipa de fotbal a avut un început mai dificil, dar cele 15 meciuri fără înfrângere a arătat ca potențialul era altul”, a spus  Gábor Kereskényi.

,,Avem în structura clubului foști jucători care au scris istorie pentru fotbalul sătmărean: Florin Fabian, Zoli Ritli, Tiberiu Csik, Lulu Dragomir, Paul Levente, Dani Oșan și Ciprian Prodan. Asta spune multe despre cine reprezintă fotbalul sătmrean!”, a mai precizat primarul Gábor Kereskényi.

Florin Fabian s-a declarat încântat să revină în fotbalul sătmărean la nivel de seniori, acum ca director tehnic al CSM Satu Mare.

,,Am creionat un proiect pe doi ani, în primul an obiectivul este calificarea în play-off, iar în sezonul următor să atacăm promovarea în Liga 2”, a spus Florin Fabian.

Antrenorul Tiberiu Csik a afirmat că noul sezon vine cu noi obiective, dar este optimist că echipa este pe un trend crescător.

,,Ne știm cu Florin de o viață și sunt convins că vom colabora foarte bine”, a spus Tiberiu Csik.

5 comentarii

  1. unu Răspunde

    dar pe karda nu l ati creionat nu va este rusine , ati distrus tot , eu sigur numai votez primar kereskeny

    • doiu Răspunde

      Eu asa-mi aduc aminte ca distrugerea a inceput in timpul lui Coica si Babut. Asadar… mai bine taceai

  2. Big Brother Răspunde

    Bafta Florine! Ma bucur ca fostii jucatori OLIMPISTI sunt acasa la CSM

  3. radical2 Răspunde

    mai trebuie sa va numiti Olimpia. Pana atunci zero sustinere din partea mea. Forza OLI.

  4. radical2 Răspunde

    Apropo, tricouri cu Olimpia se mai vand undeva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.