Ultima actualizare: azi, 07:48

Locale

FOTO. Indivizi reținuți de polițiștii de frontieră sătmăreni. Voiau să iasă ilegal din țară

Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Carei au depistat în apropiere de frontiera cu statul maghiar doi cetățeni străini care intenționau să iasă ilegal din țara noastră, pentru a ajunge în vestul Europei.

În data de 22 iunie, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Carei au organizat și desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea migrației ilegale, în zona de responsabilitate. În jurul orei 18.30, polițiștii aflați în misiune de supraveghere a frontierei de stat au observat două persoane care se îndreptau dinspre localitatea Sanislău spre granița cu Ungaria, nejustificându-şi prezenţa în zonă.

Persoanele în cauză au fost oprite și conduse la sediu pentru cercetări, constatându-se că sunt cetățeni mongolezi, în vârstă de 40, respectiv 42 de ani. Acestea intenționau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, cu scopul de a ajunge în Austria.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Sursa: Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.