Ultima actualizare: azi, 10:50

Locale

„Rotaract pentru Sănătate”. Competiții sportive, multe premii și distracție la Satu Mare

Clubul Rotaract Satu Mare organizează cea de-a VI-a ediție a evenimentului „Rotaract pentru Sănătate”. Pe 25 iunie 2022, veniți alături de noi și bucurați-vă de o zi plină de activități, competiții sportive și distracție pentru întreaga familie – toate inspirate de motto-ul ediției “Sătmar sănătos, Sătmar fericit”.

Știm cât de mult iubesc sătmărenii sportul, mișcarea în general și asta pentru că în fiecare an numărul participanților la evenimentul „Rotaract pentru Sănătate” ne-a demonstrat acest lucru. De aceea am ales de această dată Baza Sportivă Dinamo din Satu Mare, de pe strada 24 Ianuarie nr. 16 drept locul în care pentru o zi să ne distrăm și să facem lucruri sănătoase împreună.

Am pregătit activități pentru toată lumea, iar cei care vor să se înscrie la competiția noastră de Streetball sau la Rotacros – o pot face accesând acest link – https://bit.ly/RotaSanatate2022.

Ce ai de câștigat? Clubul Rotaract împreună cu sponsorii și partenerii noștri pun la bătaie pentru câștigătorii ambelor competiții multe premii motivante.

În cadrul „Rotaract pentru Sănătate” ediția a VI-a se va desfășura totodată și un campionat de minifotbal pentru categoria de vârstă 2014. Echipele care vor juca pentru a câștiga CUPA Rotaract pentru Sănătate reprezintă cluburile de fotbal – Il Calcio Satu Mare, Juniorul Satu Mare, Primavera Satu Mare și Viitorul Carei.

Mai avem pentru voi și programe interactive de ZUMBA, TAE BO, LET’S PUMP, FUNCTIONAL TRAINING și multe altele, pentru a vă arăta multitudinea de posibilități de a face mișcare. Pentru copiii care vor fi prezenți am pregătit o VÂNĂTOARE DE COMORI la TABERE

Evenimentul se va desfășura pe parcursul întregii zile, programul este următorul:

9,00 – Deschiderea oficială a evenimentului/ Înscrierea participanților;

10,00 – Startul competiției de minifotbal;

11,00 – Startul competiției de streetball;

11,10 – 11,50 – Functional training cu Oana Șunea;

12,00- 12,40 – Tae Bo cu Willy Polczer;

12,00 – Start cros feminin;

12,30 – Start cros masculin;

13,00- 13,10 – Prezentarea cu temă medicală I (dermatologie – protecția solară);

14,00 – 14,30 – Let’s pump cu Marco Filip;

14,40- 14,50 – Prezentarea cu temă medicală II (nutriție);

15,00 – Zumba cu Alexandra Seleș;

16,00 – Treasurehunt la „Tabere”;

170,0 – Festivitatea de încheiere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.