Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

FOTO. Tânără (22 ani) lovită pe trecere de o șoferiță, în Satu Mare. Cum s-a produs accidentul

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului produs astăzi, în cartierul Micro 17. O tânără în vârstă de 22 de ani a fost lovită de o mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni.

Ce spun Poliția:

La data de 14 iunie, în jurul orelor 11.45, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe raza municipiului Satu Mare, posibil cu victimă.

Polițiștii rutieri sosiți la fața locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, o femeie de  22 de ani, din Satu Mare, ar fi circulat cu bicicleta pe strada Păuleștiului din municipiu și ar fi traversat pe o trecere de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, intrând în coliziune cu un autoturism condus de către o femeie de 44 de ani, domiciliată în Satu Mare.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat rănirea femeii de 22 de ani, care a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, pentru acordarea îngrijirilor medicale. Polițiștii au procedat la testarea cu aparatul etilotest a celor doi participanți la traficul rutier, rezultatele fiind negative.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

7 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    Pai, masina poate fi doar distrusa nicidecum vatamata corporal.
    E clar ca mita biciclista nu avea ce cauta pe trecere de pietoni, pe acolo mergi ca pieton nu ca si conducator al unui vehicul , chiar si pe doua roti.
    Ea ar trebui cercetata pentru distrugere in cazul in care a zgiriat masina !
    Oamenii trebuie sa i vete o data minte ca pe trecere mergi ca pieton dar si atunci uita-te in stinga si-n dreapta ca nu costa bani.

    • Altu Răspunde

      Sunt destui bicicliști care de pe pista de biciclete virează brusc pe trecerea de pietoni,nu se dau jos să traverseze ca un pieton,e trecere de pietoni nu de bicicliști. Iar cu pietonii care trec fără să se asigure nu ai ce face,ei atât au înțeles că au prioritate. Poți să ai dreptate dacă ești omorât sau schilodit. E mai ușor să te asiguri decât să te bazezi doar pe șofer,e și el om,poate o secundă nu e atent,se ivește o problemă la mașină,sau i se face rău, etc. La noi, în orice domeniu nu există prevenție,doar reacție la întâmplare.

      • Mike Răspunde

        Și să stai că boul pe trotuar, în fața trecerii de pietoni, până I se face căruiva șofer milă de tine, este o prostie! Așa visează șoferii pe viață …

        • Altu Răspunde

          @Mike,nu a zis nimeni să stai ca “bou”. Te oprești la trecere și îți manifești intenția de a traversa, și majoritatea șoferilor opresc. Nu cum fac unii,merg pe trotuar ajung la zebră și direct în stradă fără nici o asigurare ,că au prioritate. Eu sunt și șofer și pieton, și găsești dobitoci în ambele tabere, diferența e că mașina se repară,omul mai greu.

  2. Mike Răspunde

    Din ce am înțeles, biciclista a trecut pe trecerea de pietoni pe bicicletă. Poate cineva să confirme?

    • c-block Răspunde

      @Mike, unii (presaseme în cazul de față) care practică meseria asta de ziarist accidental mai reușesc să transmită știrea cum trebuie și te informează cât de cât complet. Nu tot timpul dar nici chiar cum se împușcă meseria asta de ziarist pe portar-seme.
      “Polițiștii rutieri sosiți la fața locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, o femeie de 22 de ani, din Satu Mare, ar fi circulat cu bicicleta pe strada Păuleștiului din municipiu și ar fi traversat (neregulamentar) pe o trecere de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, intrând în coliziune cu un autoturism condus de către o femeie de 44 de ani, domiciliată în Satu Mare.
      În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat rănirea femeii de 22 de ani, care a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, pentru acordarea îngrijirilor medicale.”
      Deci se pare că femeia a traversat pe bicicletă pe trecere de pietoni.

  3. Vas Răspunde

    Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că se impune montarea unui nou limitator de viteză. Mission accomplished.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.