Ultima actualizare: azi, 10:26

Locale

FOTO. Accident în Satu Mare, lângă aeroport. Au intervenit pompierii și SMURD-ul

Un accident de circulație s-a produs, în această după-masă, în municipiul Satu Mare, lângă aeroport. Potrivit primelor informații, în eveniment a fost implicat un singur autoturism.

,,Două echipaje ale pompierilor sătmăreni se deplasează, în zona Aeroportului, pentru asigurarea măsurilor PSI, în urma producerii unui accident rutier. În accident este implicat un autoturism care ar fi derapat. Un singur participant la trafic care s-a autoevacuat”, informează ISU Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă.

,,Este vorba de o persoana de sex masculin, aproximativ 60 de ani, conștientă, cooperantă, a fost preluată de ambulanța SMURD, iar în acest moment, este transportată la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale”, mai informează ISU Satu Mare.

3 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    No bine măi.Cât este de scump carburantul cum sa nu,,dai talpă”,caii putere sunt tare greu de stăpânit greu de ținut în frâu asa ca o mai iau ,,pe mălăine”pe recoltele săracele suferinde de seceta mare care a lovit sătmarul.Nu știu da mie nu-mi pare rău când vad câte unul din ăștia ca-și imboțesc căruțele,pur și simplu nu simpt regret….parca si-o cauta cu lumânarea.Auzi nene,,sa derapezi”pe drum curat,drept și pe lumină!!!Ma da vouă cine va dă permisul sau ce mama spaimei va mână?….căutați stâlpul potrivit pentru o moarte eroică?….îl veți găsi dar lasati-ne și pe noi ăstialalti sa ne strecuram prin viata,mai încetișor și liniștit!
    Èsti în căutarea stâlpului potrivit….straduieste-te ca-l găsești.

  2. Pipo Răspunde

    Telefonul batăl vina

  3. Norick Răspunde

    Pipo ai dreptate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.