Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO/VIDEO. Un nou protest la Satu Mare. Șoferii au blocat o benzinărie de pe drumul Botizului

Sătmărenii au ieșit din nou să protesteze împotriva creșterii prețurilor carburanți. Oamenii s-au oprit cu mașinile în benzinărie și au blocat pompele.

Mai mulți șoferi s-au adunat, astăzi, miercuri, 22 iunie, la ora 18.00, la o benzinărie de pe drumul Botizului din municipiul Satu Mare pentru a protesta împotriva creșterii prețului la benzină și motorină.

La fel ca la protestele anterioare, șoferii au blocat pompele și au alimentat de câțiva lei.

La fața locului au ajuns echipaje de jandarmerie și poliție.

 

10 comentarii

  1. K9 Răspunde

    Lasa ca ne arunca guvernul 50 de bani la litru si la pompa urca cu doi lei si noi o sa fim multumiti si o sa ne facem cruci cu doua maini ca ne ajuta guvernul. Cine musca la prosteala asta. De ce nu se protejeaza cetateanul ca in ungaria? Ni se spune ca avem cel mai mic pret la pompa dar nu se spune nimic despre faptul ca avem cele mai mici venituri din uniunea europeană. Nu ar fi nici o problema cu preturile la pompa daca am avea si noi venituri ca francezii luxemburghezii sau nemtii.

    • T 1918 Răspunde

      Daca vrei sa ai venuturi ca si in Germania trebuie sa – ti. schimb mentalitatea.

      • K9 Răspunde

        Eu am veniturile din Luxemburg pentru ca lucrez pentru o firma luxemburgheza si de aceea pot face si imi permit sa fac comparatia venituri cheltuieli.

      • K9 Răspunde

        Cat despre schimbarea mentalității cred ca daca aveam noi românii mentalitatea francezilor sa ne amintim de vestele galbene si motivele pentru care ieșeau si cred ca trebuie sa isi schimbe mentalitatea șpagasinii de la conducerea tarii

  2. Cosmin Răspunde

    Sper sa nu ne mai jignească cu preturi la motorina și benzina peste 7 lei. Noi muncim pentru bani și pentru salariile lor nu “afacerim ” ca ei.

  3. carcotas Răspunde

    O forma de protest care incurca pe cei care vor sa alimenteze. De ce nu protestati in fata prefecturii?

  4. satmareanu' Răspunde

    Pana soselele-s pline de masini nu cred ca afecteaza romanul pretul carburantului, mai ales in orasul nostru, zici ca e concurs cine circula mai mult sau asa se scutura satmarul cu ce are? adica rezervorul plin?

  5. dze Răspunde

    chiar, de ce nu in fata prefecturii???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.