Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

FOTOGALERIE. Ziua Drapelului Național, sărbătorită în municipiul Satu Mare

Ziua Drapelului Național a fost sărbătorită, astăzi dimineață, duminică, 26 iunie, în municipiul Satu Mare.

Drapelul a fost coborât în data de 25 iunie, la ora 18.00, de pe catargul din Piața 25 Octombrie și predată reprezentanților bisericii ortodoxe, pentru sfințire.

Astăzi dimineață, duminică, 26 iunie, după ceremonialul militar și alocuțiuni, Drapelul României a fost înălțat pe catarg.

Ziua Drapelului Naţional este marcată în fiecare an, la 26 iunie, fiind instituită prin Legea 96/1998.

Drapelul este, alături de stemă, sigiliu şi imn, un simbol naţional, aşa cum prevede Constituţia României din 1991 modificată şi completată prin Legea de revizuire nr. 429/2003.

 

 

9 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    De cât să-l sărbătoriți,mai bine ați schimba cele 2 drapele de pe unitate sunt deplorabile,aviz și Poliției mai ales la Posturi.

  2. H&R Răspunde

    Poza 4 dupa articol. Nenea ofiteru’ cu ochelari de soare, da onuru’ cu mana stanga. Aaii de capu’ meu. Astia vor sa intre in razboi in caz de…? Cu cine? Cu mortii eventual. Dar pentru o pensie speciala babana e OK. Nu-i asa?

    • M Răspunde

      @h&r:Prostia e scuzabila doar pentru …cei prosti! “Nenea” despre care te scremi sa zici ceva,este printre puținii veterani de război,in viața in Satu Mare!Mana dreapta a dat-o obol războiului !

    • figaro Răspunde

      Mvai de ingramadit esti! Te-ai trezit tu sa comentezi, fara sa stii despre ce e vorba, pe baza unor aparente. Nu te-ai uitat un pic mai atent sa vezi ca nu are mana dreapta. Incredibiiiiil! Si te crezi si destept si spiritual.

  3. Satmarean 1 Răspunde

    @H&R. Te-ai uitat daca are mana dreapta …..nesimtitule? Poate merita doua pensii speciale ,(de fapt de serviciu,dar tu esti un prost si nu stii sa faci diferenta intre ele), pe cand tu nu meriti nici salarul minim pe economie. Mars …..pe sector!

  4. H&R Răspunde

    In cazul asta respect pentru el. Un respect mare si scuze. Chiar nu stiam.

  5. Satmarean 1 Răspunde

    @H&R. Apreciez cand cineva recunoaste ca a gresit si scuze, poate si eu m-am exprimat mai dur.

    • H&R Răspunde

      Nu-i problema, nu m-am suparat. Traim vremuri grele si cu mult stres. La asta chiar nu m-am gandit, pentru ca oamenii ca el, eroii, ca sa spunem lucrurile pe nume nu fac proteste nicaieri. Dar cei care se pensioneaza la 45 de ani, fara razboi pentru Romania(!), fac mereu mare tamtam.

  6. Beny Kira Răspunde

    PNL a avut cea mai mare delegație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.