Ultima actualizare: ieri, 21:52

Locale

Incendiu puternic în județul Satu Mare. Focul a pornit de la o țigară

Astăzi, la ora 18:13, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu, izbucnit la un operator economic de reciclare deșeuri mase plastice, în localitatea Tiream, din județul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat inspectorul șef, Lt. col. Buzduga Sergiu Marius, doi ofițeri și zece pompieri militari cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei și o autospecială de primă intervenție și comandă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și primarul comunei Tiream cu șapte pompieri voluntari cu o autospecială de stingere și un buldoexcavator.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără, pe o suprafață de aproximativ 500 metri pătrați, cu posibilitate de propagare la o hală. Reacția promptă a pompierilor a salvat 2 hale (deșeurile dintr-o hală),2 containere modulare și un depozit de lemne.

În urma incendiului au ars pe aproximativ 500 metri pătrați deșeuri reciclabile formate din mase plastice, carton și aluminiu. Cauza probabilă de producere a incendiului este fumatul în locuri nepermise.

Sursa: ISU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.