Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

Mașină de Poliție atacată în județul Satu Mare! Unul dintre șoferi a fost arestat

O autospecială a Poliției a fost atacată de două mașini în județul Satu Mare. Șoferii, un bărbat din județul Sălaj și un altul din județul Satu Mare au intrat în coliziune cu autospeciala. Unul dintre șoferi se afla sub influența alcoolului, nu deținea permis de conducere și se afla la volanul unui vehicul neînmatriculat.

Poliția Satu Mare a explicat cum s-a petrecut totul, într-o declarație transmisă către redacția PortalSM:

La data de 8 iunie a.c., în jurul orelor 00.25, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Tășnad au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea în trafic a unui autovehicul care circula pe DC4A, în localitatea Ser. Conducătorul auto în vârstă de 53 de ani, aflat la volanul autovehiculului, nu a respectat semnalele polițiștilor, și-a continuat deplasarea, intrând în coliziune cu autospeciala aparținând poliției.

La scurt timp, un alt autoturism, a intrat în coliziune laterală cu autospeciala poliției.

Din fericire, în urma coliziunilor, a rezultat doar avarierea autospecialei.

Echipajele de poliție ajunse, în sprijin, la fața locului, au identificat, la scurt timp, persoanele care se aflau la volanul autoturismelor, fiind vorba de un bărbat, de 53 de ani, din județul Sălaj, respectiv de un bărbat, de 40 de ani, din sat Nadișu Hododului, județul Satu Mare,

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul din Satu Mare se afla sub influența băuturilor alcoolice, nu deținea permis de conducere, iar autoturismul nu era înmatriculat.

Având în vedere cele expuse mai sus, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a bărbatului de 40 de ani, pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, distrugere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Față de bărbatul din Sălaj se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și distrugere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.