Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

VIDEO. Centura Sătmarului, realizată 97%. Prima deplasare cu maşina pe întreaga lungime

Centura Sătmarului este realizată în proporţie de 97%. Cea mai mare investiţie din judeţ, din ultimii zeci de ani, este aproape de final. Au mai rămas puţine detalii de finalizat. Constructorul a anunţat că va redeschide partea dinspre Aeroport până la Drumul Careiului până în 31 mai, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Termenul pentru finalizarea întregii investiţii este 15 iunie, însă nici acesta se pare că nu va fi respectat. Cu toate acestea, lucrările sunt tot mai aproape de ifnal, fiind vorba de zile sau săptămâni până la deschiderea întregii centuri.

Centura începe din nordul municipiului, de la intersecția cu DN19 dinspre Halmeu și Sighetu Marmației și continuă pe partea de vest a orașului, intersectează DN19A și DN19 spre Carei și se termină în partea de sud la intersecția cu E81/DN19A spre Zalău și Cluj Napoca.

Din cei aproape 20 de km ai centurii, 14 km vor fi la profil de două benzi pe sens și separator median, iar restul vor avea o singură bandă pe sens. „Proiectul mai cuprinde două noduri rutiere denivelate și un pod peste Râul Someș în lungime de 650 m.

Constructorul Centurii este Asocierea Itinera SpA – Collini Lavori SpA – Via Design SRL care avansează foarte serios cu lucrările la centura municipiului Satu Mare.Varianta de Ocolire Satu Mare este o investiție a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere printr-un proiect finanțat integral din fonduri europene prin POIM – Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, cu o valoare de 304 milioane lei fără TVA.

18 comentarii

  1. Bucuresti Răspunde

    Da podu e ok?

  2. alegător sictirit Răspunde

    Doar o întrebare am. Câte termene mai aveți în sacoșă gata pregătite că până la data de …. se va preda sigur-sigur circulației varianta de ocolire cum scrie la carte? Câte termene mai estimați să nu respectați???😱🤔🤮💩💩💩Spuneți măi că mai durează o lună, trei luni sau nu știu cât dar nu vă mai bateți joc de oameni!!! Consider că ce se face acum deja este bătaie de joc. Faceți un efort și terminați odată. Nu de termene avem nevoie ci de un drum care se poate folosi!!! Eu nu m-aș juca cu nervii oamenilor că mai e puțin și vin iarăși alegeri. Apoi s-ar putea să vă coste niște voturi în minus!

    • A Răspunde

      Vineri la 4 la nodul de la Sătmărel nu mai era picior de om. Atunci sa nu ne miram ca nu respecta nici un termen adunătura asta de putori și necalificați. Și când sunt la lucru doi povestesc , trei stau pe telefon și unu zgârie ceva cu o lopata. Firme de cacao cu angajați de doi lei

  3. H&R Răspunde

    A fost 98% acum un an.

  4. Norick Răspunde

    CE BINE E SĂ TE LAUZI CU PROIECTELE FURATE DE LA USL 2012!!!!

    • USR PLUS (căcat) Răspunde

      USL a furat proiectele de la cei dinaintea lor!
      Halești 💩💩💩

  5. USR PLUS (căcat) Răspunde

    Bine că sa făcut o sa ajute foarte mult la trafic… Acuma nu mai contează cât a durat cine a făcut proiectul…. Important ii sa fie gata și să scăpăm de traficul din oraș …. Sa nu uitam alte orașe nu au nici macar începută centura…

  6. USR PLUS (căcat) Răspunde

    In sfârșit o să aibă și mama un loc de muncă pe centură! No să mai trebuiască să mă prostituez, o so facă ia!

  7. Stahanov Răspunde

    Se întreabă de la centru pentru raportare când va fi planul cincinal îndeplinit 110%? Se solicită răspuns prompt.🤔😱😲🥴💩💩

  8. USR PLUS (căcat) Răspunde

    Am mai spus că sunt fiu de kurwă?

  9. ciprian Răspunde

    Ce tot ii bagati pe rahatii astia de politruci in ecuatie…au contributie la centura asta ca o frectie la un picior de lemn

  10. Nu-i Centura Răspunde

    cum sa fie realizata 97% daca inconjoara doar juma de oras? o centura inconjoara intregul oras!

    • USR PLUS (căcat) Răspunde

      Vezi dacă ești prost și tâmpit nu pricepi!
      Așa te-a mințit și mă-ta, că ea nu e kurwă, doar se fete de plăcere cu oricine, și dacă primește bani, est câștigul ei …

  11. GemeZamfirescu Răspunde

    “Fiind vorba de zile sau săptămâni până la deschiderea întregii centuri”.Hai sa punem pariu ca e vorba sigur despre săptămâni!Dar înaltul inspector Bud (ă) ,securistul gargaragiu ce ne transmite?A lăsat-o dracu moarta ca nu mai avea zile in calendar de câte prosteli a tot debitat!Auzi la el “ înaltul inspector guvernamental” …manechin de pălării in vitrina Ben!

  12. Kuka Răspunde

    Bă gunoaielor din guwernul pwlii, când morții mamelor voastre dați drumul la centură?
    Penalizați mooiștii de constructori italieni să miște mai cu spor, mintenaș vine iară iarna și voi vă coiți …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.