Ultima actualizare: azi, 13:08

Locale

Ministrul Turismului la Odoreu. I-a fost prezentat proiectul aquaparkului

Ministrul Turismului, Constantin Cadariu, a fost prezent ieri în județul Satu Mare, pentru o întâlnire cu mediul de afaceri. După această întâlnire, ce a avut loc la sediul Prefecturii Satu Mare, ministrul s-a deplasat în localitatea Odoreu, acolo unde i-a fost prezentat proiectul aquaparkului ce ar urma să fie construit în localitate.

,,Primarul comunei Odoreu și consilierii locali l-au primit, ieri, pe ministrul Turismului la centrul de informare din viitoarea zona de agrement Balta Berindan. Nu este un secret faptul ca în imediata vecinătate a zonei de agrement, ne dorim sa dezvoltam o baza de tratament balneoclimaterica și avem nevoie de îndrumări și sprijin pentru a realiza ceea ce ne dorim. Prezent la discuție a fost domnul deputat Adrian Cozma și vicepreședintele Consiliului Județean Valer Beșeni, susținând proiectele și dezvoltarea comunei Odoreu”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a comunei Odoreu.


CITEȘTE ȘI:

2 comentarii

  1. D. Răspunde

    Oare ce înțeleg din ce văd

  2. ecologist Răspunde

    Degeaba spui la omul ăla din centru cu figurile lui în cap că nu pricepe. Cred că are ideea asta în cap de mai bine de 10 ani. Plus că intenționat confundă nufărul galben destul de comun (Nuphar lutea) cu nufărul alb protejat (Nymphaea alba). Din nume se și vede că sunt doar rude îndepărtate. Ca să nu mai spun că visează la adâncime o mare de apă termală, izvoare fierbinți care țâșnesc din adâncuri. Un fel de Hajduszoboszlo de Sătmar. Dar mă rog cu cine??? Cu armata de asistați bronzați din comună??? Și cum se va corela acest vis cu coridorul verde – proiect transfrontalier deja finalizat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.