Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

Modificări în conducerea învățământului din județul Satu Mare

Modificări în conducerea învăţământului din judeţul Satu Mare. Sălăgean Mariana a fost numită în fruntea Casei Corpului Didactic, iar Adrian Micovschi va ocupa funcția de inspector școlar general adjunct. Cei doi profesori vor ocupa aceste funcții până la organizarea concursurilor de către Ministerul Educației.

Începând cu data de 7 iunie 2022, profesoara Sălăgean Mariana Geta a fost numită, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de director la Casa Corpului Didactic Satu Mare, până la organizarea concursului de către Ministerul Educației, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2021-2022, cu rezervarea catedrei pe care este titulară.

Mariana Geta Sălăgean a fost numită în funcția în funcția de director la Casa Corpului Didactic Satu Mare prin Ordinul ministrului educației nr. 3970 din data de 07 iunie 2022, ca urmare a Ordinul ministrului educației nr. 3968 din data de 7 iunie 2022 privind încetarea numirii doamnei profesoare Kerekeș Rodica, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de director la Casa Corpului Didactic Satu Mare.

Începând cu data de 7 iunie 2022, profesorul Micovschi Marin Adrian a fost numit, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, până la organizarea concursului de către Ministerul Educației, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2021-2022, cu rezervarea catedrei pe care este titular.

Numirea profesorului Micovschi Marin Adrian s-a realizat în conformitate cu Ordinul ministrului educației nr. 3969 din data de 07 iunie 2022, ca urmare a Ordinul ministrului educației nr. 3967 din data de 07 iunie 2022 privind încetarea numirii doamnei profesoare Chiș Monica-Liliana, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare.

Sursa: Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare

4 comentarii

  1. Mihai M. Răspunde

    Felicitari ambilor si mult succes! Deci, se poate si cu profesionisti!? La mai mare si la (cat) mai multi!!! Ca nevoie si “locuri” avem berechet. Aceste asertiuni mi le asum, pentru ca “stiu ce spun”. Si nu “din intamplare”!

  2. sheps Răspunde

    Cozma aveți cuvântul! Parcă se spunea că e gata cu politizatul învățământului! Sau numai de acum încolo?

  3. Satmarean Răspunde

    O masura inteleapta . SUCCES .

  4. Adi Cazma Răspunde

    S-o întâlnit tuta cu muta și s-au înțeles să schimbe, dar să rămână tot așa!
    Cam așa se poate înțelege!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.