Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

O femeie din județul vecin și-a omorât soțul în bătaie. L-a lovit cu pumnii

O femeie din județul vecin și-a omorât soțul în bătaie. L-a lovit cu pumnii, provocându-i leziuni interne, spun polițiștii.

Un bărbat din comuna sălăjeană Plopiş a murit după ce soţia i-ar fi aplicat mai multe lovituri în torace şi abdomen, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj. Femeia a fost arestată pentru infracţiunea de violenţă în familie.

Bărbatul de 56 de ani ar fi decedat la domiciliu, pe 14 iunie, iar în urma examinării cadavrului au fost identificate mai multe escoriaţii şi echimoze, potrivit unei informări de presă a Poliţiei Sălaj. Întrucât existau suspiciuni cu privire la cauza şi împrejurările în care s-a produs decesul, cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Zalău, în vederea efectuării necropsiei.

„În urma concluziilor preliminare, s-a stabilit că decesul bărbatului a survenit în urma unor leziuni interne. Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, care în urma probatoriului administrat, a stabilit faptul că, în data de 14 iunie, pe fondul unor neînţelegeri, o femeie, în vârstă de 55 de ani (soţia victimei), i-ar fi aplicat bărbatului mai multe lovituri cu pumnii în zona toracică şi abdominală, provocându-i leziuni interne, care au dus la decesul acestuia”, se arată în informarea poliției, potrivit Agerpres.

Procurorul de caz a dispus reţinerea femeii, pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa a dispus, în 16 iunie, arestarea preventivă a acesteia, pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Sursa: Digi24

4 comentarii

  1. Cristian Răspunde

    o femeie isi omoara sotul “violenta in familie”, un barbat isi omoara sotia “ucidere din culpa”.. interesanta e legea.

  2. România reală Răspunde

    @Cristian, asta e de când cu #metoo. Procedul de p@zdificare a bărbatului se derulează pe mai multe planuri. Între timp reacțiile isterice gen Clotilde Armand sunt promovate la greu ca reacții normale de societate. Culegem ce am semănat. Apoi când se va alege praf de societate vor spune că vai nu au vrut chiar asta!?!?🤔😱😲🤮 Demolăm ce a fost, distrugem viitorul copiiilor noștri apoi dăm sfaturi celor care nu doresc și nici nu au nevoie de ei! Aici dau dreptate lui Orban Viktor:” Cerul e albastru, tata e bărbat, mama e femeie și punct!”
    Nu mă înțelege greșit. Orice derapaj trebuie sancționat indiferent din partea cui vine. Dar unele segmente ale societății tare sunt tratate cu mănuși. Și nu merită!
    Când se va trage linie vom constata că nici 10 tsunamiuri ca cea din decembrie 2004 nu au reușit să omoară atâția oameni ca și “profesionalismul” unora pe vreme de pandemie sau acum cu criza asta economică artificială. Nu știu, reușesc să doarmă bine???

  3. România reală Răspunde

    Deci e o fază tare de tot de aia revin!
    Știrea este următoarea. Este dat un bărbat trecut de 66 de ani, Leslie Sinclair din Scoția care regulat donează sânge încă de la vârsta de 18 de ani! Ultima oară i s-a refuzat recoltarea de sânge la clinica Albert Halls din Stirling (Scoția) pentru că pe formular a refuzat să specifice că este sau nu este gravid!!!! Ceea ce chiar și dacă făcea schimbare de sex (dar nu a făcut) este imposibil! Sunteți mândrii lgbtq-iști???? Data viitoare nu înmormântați morții până decedatul nu dă o declarație pe propie răspundere cum că ce fel de înhumare dorește? Vă place ce ați creat??? Probabil.🤮🤮🤮🤮💩💩💩😫😭

    • Mihaita Piticu' Răspunde

      O innebunit lumea……Si ne paste si seceta …..Lumea isi pierde mintile de la caldur si poluare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.