Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

PNL i-a retras sprijinul politic viceprimarului Ghiarfaş. Mai are o şansă să rămână în partid

Biroul Permanent Municipal al PNL Satu Mare a decis în această seară retragerea sprijinului politic viceprimarului Adelin Ghiarfaş. Cu o singură abţinere, cea a viceprimarului Gheorghe Stan, membrii biroul au votat pentru retragerea sprijinului politic.

Colegii de partid au fost foarte porniţi pe Adelin Ghiarfaş şi iniţial s-a discutat despre excluderea acestuia din PNL, lucru care ar duce automat la pierderea mandatului de viceprimar şi consilier local, însă după mai multe dezbateri au votat doar retragerea sprijinului politic pentru postul de viceprimar. Decizia a fost luată în absenţa lui Ghiarşaf, care nu s-a prezentat la şedinţă.

Acest lucru înseamnă că Adelin Ghiarfaş dacă vrea să îşi păstreze calitatea de consilier local PNL şi să rămână în partid ar trebui să respecte decizia partidului şi să demisioneze din funcţia de viceprimar. În cazul în care nu îşi va da demisia urmează excluderea lui din PNL, urmând să îşi piardă astfel mandatul. Decizia este acum la Adelin Ghiarfaş.

7 comentarii

  1. Adi Răspunde

    Oamenii care au făcut ceva până acum sunt marginalizați iar indivizi gen Dobra și Pop Romeo decid soarta satmarului .
    Aceasta este politica zilelor noastre !!

  2. c-block Răspunde

    După cum se poate observa în poză omul a fost candidatul țărăniștilor la primărie. Apoi s-a dus la PNL (el probabil știe motivele) care PNL numai de dreapta nu poate fi numit, numai așa forțat. A se vedea în acest sens USL, ALDE și alte mișculații pe parcurs. Deci?

  3. Gerula Răspunde

    Eu zic sa comparati CV–ul lui Adelin cu cel al lui Beseni, Cozma sau baiatul ala inalt si negru din PNL, si apoi să vorbit, in politica si la nivel local si la nivel national nu au loc oamenii competenti care au făcut ceva pana acuma, ci numai lipitori de afise, fini, nepoti, neamuri si amante… vezi actuala viceprimarita din partea psd… numai nulitati. De aici si situația in care ne aflam.

  4. Beny Kira Răspunde

    Beșeni e un băiat de excepție.

  5. Sâcă Răspunde

    Mă ofer să-i dau sprijin umanitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.