Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Radu Panait, atac la PNL: Una zic și alta fac. S-au întâlnit cu marea lor dragoste, PSD

Deputatul USR Radu Panait a vorbit astăzi, vineri, 10 iunie, în cadrul unei conferințe de presă, despre rezoluția adoptată de liberalii sătmăreni prin care se dorește încheierea unei alianțe formată din PNL- PSD- UDMR la Satu Mare.

Radu Panait nu a avut milă de PNL, lansând câteva atacuri la adresa liberalilor. ,,S-au întâlnit cu marea lor dragoste, PSD”, a declarat deputatul în conferința de presă, precizând, de asemenea, că sătmărenii nu au votat la alegerile din 2020 pentru o astfel de alianță la Satu Mare.

,,Nu uitați ipocrizia liderilor PNL: una zic și alta fac. V-au cerut votul în 2020 ca să ne scape de PSD, dar ei lucrează bine pentru interesul lor în această formulă. Ei sunt aceeași clasă politică, aceeași oameni care se schimbă între ei o dată la patru ani. Pe noi ne-au dat afară de la guvernare pentru a se întâlni cu marea lor dragoste, PSD. PNL a demonstrat că nu mai are nimic de-a face cu principiile liberale promovate de Brătianu sau de Maniu. Au ajuns doar o filială a PSD-ului. (…) Unii lideri locali anunță o coaliție PSD-PNL-UDMR pentru dezvoltarea județului, așa cum au anunțat și în momentul în care au făcut coaliția la nivel național. Dar ce am primit noi, românii? Prețuri astronomice la combustibil, la facturile de energie, inflație de peste 13%, creșterea costului vieții. I-au adus pe PSD exact acolo unde noi nu am vrut. Astăzi, în Satu Mare, sunt trei consilieri PSD și nu zece, deci cred că votul cetățenilor a spus multe”, a declarat Radu Panait.

Deputatul Panait a spus că ,,USR rămâne casa bună a politicii românești”.

,,USR este partidul unei generații sătulă de inechitate socială, de stagnare și de balcanisme. Nu ne vom lăsa niciodată atrași de jocurile murdare pe care le vedem la coaliția actuală de guvernare. Suntem consecvenți și credem că românii merită politicieni cinstiți, harnici și dedicați cu adevărat să îmbunătățească viața noastră, a tuturor”, a conchis deputatul sătmărean.

13 comentarii

  1. Valer Răspunde

    Rușine deputatul ZERO , fără sa facă ceva pentru noi sătmăreni în doi ani de mandat acest individ a fost interesat doar de dezvoltarea afacerilor lui .
    Colegii de partid vorbesc că doar după contracte benefice pentru el se interesează prin București .

    • Ciuciu Banana Răspunde

      Colegii tăi de partid, adică senilon Georgel și șoșoncă scrofițeanu?

  2. Bogdan Dumitraș Răspunde

    USR nu poate face alianță cu analfabeți ca Mircea Govor, Beny Kira, Gheorghe Ciocan, Radu Roca sau Romeo Pop

    • USR PLUS (căcat) Răspunde

      Au făcut și vor mai face… Niste terminați cum zice Dănuța..🤣🤣🤣 …. O haită de poponari… Au demonstrat în pandemie că știu să de-a tunuri mai bine și că PSD PNL la olaltă…

  3. x-ulescu Răspunde

    A facut si werneru un lucru bun cand a bagat usr- ul la guwernare ,asa a vazut poporul cat de prosti si de hoti sunt

    • Vlad Tepes Răspunde

      …si excroci !
      Sa negociezi tu PNRR ul , stabilind 2 miliarde de euro pentru tot felul de studii, stiind ca o data aprobat tocmai tu vei trage sforile sa faci acele studii, e peste domeniul penalului !
      In campanie electorala nu au spus ce vor face, erau “maicute de la manastire “

  4. Aspi Rina Răspunde

    Papagalul asta ce mai vrea ?!!!De ce nu-si da demisia de onoare ??!! Sa le fie rusine fraierilor care l-au votat !!

    • Bogdan Dumitras Răspunde

      Cozma traficantul si-a pus cărăuși care i transporta țigările sa îl atace pe Panait

  5. USR PLUS (căcat) Răspunde

    Acuma am văzut sigla…. Pe strada cu strada vom pune cate un poponar…. Care va și naște…🤣🤣🤣

  6. 🤔🤔🤮 Răspunde

    Usereplusminus trebuia să judece cu cap limpede și să facă ce a promis pentru că nu degeaba a primit atâtea voturi. Dacă făcea asta și nu băga tot timpul bețe prin gard atunci și acum era la guvernare și puteam discuta altfel. Dar ce să faci când ai o agendă paralelă care nu are nici o legătură cu interesele proprii și legitime ale țării? Voi știți că USR prin deputații săi europeni a votat în repetate rânduri (cel puțin de 6 ori !) împotriva țării care l-a trimis acolo în parlamentul european? Atunci despre ce mai vorbim? Nu sunteți un parteneri de dialog, sunteți conflictuali, elitiști și alogeni. De aia nu o să aveți niciodată mai multe voturi pentru că habar nu aveți ce îl doare pe omul simplu. Partidul hackerilor și a it-iștilor!😱😲🥴🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.