Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Satu Mare și alte opt localități rămân fără apă! Oamenii sunt îndemnați să își facă stocuri

Municipiul Satu Mare și alte opt localități din județ rămân fără apă din de 12-16 ore, ca urmare a lucrărilor de construcție la podul de la ștrand. Oamenii sunt îndemnați să își facă stocuri.

,,Continuarea lucrărilor pentru construcția podului peste râul Someș necesită devierea unei conducte de mare capacitate ( DN 800) de pe strada Ștrandului. Iar pentru executarea acestei lucrări este necesară întreruperea furnizării apei potabile în municipiul Satu Mare și comunele Botiz, Micula, Lazuri, Dorolț, Vetiș, Păulești, Culciu și Odoreu timp de aproximativ 12-16 ore.

Întreruperea va avea loc miercuri, 22 iunie, începând cu ora 22.00, iar reluarea furnizării apei potabile se va face treptat, joi, 23 iunie”, informează Prefectura Satu Mare.

Apaserv Satu Mare anunță că lucrarea a fost astfel programată pentru a crea cât mai puțin disconfort consumatorilor atât persoane fizice cât și juridice. În urma intervenției este posibil fenomenul de apă cu impurități pentru scurt timp.

Operatorul Apaserv Satu Mare își cere scuze pentru inconveniențe și îi roagă pe cetățeni să-și facă stocurile necesare de apă pentru a trece peste această perioadă fără probleme.

Un comentariu

  1. Un roman Răspunde

    La felul cum se fac lucrările în ziua de azi, nu m-aș mira ca aceasta mutare de conductă sa fie ultima lucrare de amploare a unui primar UDMR în următorii 10 ani. Parca vad , dacă nu merg treburile bine cu conducta, o sa ne spălăm la lighean și o să aruncăm apa la wc. Nu stiu de ce am impresia că strica ce merge cât de cat( chiar daca de nevoie) și vor pune ceva care va solicita întreținere săptămânală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.