Ultima actualizare: azi, 11:57

Locale

VIDEO. Accidentul de pe B-dul Transilvania, surprins LIVE. Cel puțin opt mașini avariate

Accidentul de pe bulevardul Transilvania din municipiul Satu Mare, ce a avut loc astăzi, luni, 20 iunie, a fost surprins live. Cel puțin opt mașini au fost avariate.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea cum o mașină care circulă regulamentar pe bulevardul Transilvania este lovită în plin de un autoturism care încearcă să vireze de pe strada Petőfi Sándor.

Ulterior, mașina lovită a fost proiectată în mai multe autoturisme parcate pe marginea carosabilului.


CITEȘTE ȘI:

33 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Aș spune câte ceva către șoferul care chit că avea prioritate dar a accelerat vizibil în apropierea intersecției în cauză apoi a tras de volan spre stânga și a ricoșat în mașinile parcate!!! Măi omule! Nu ești la drifturi! De când ai tăntălăule permis că mi se pare nu de mult! Și …… Tot spun dar nu mă auziți, conduita preventivă! Degeba ai prioritate dacă îți f@ți mașina dar și pe a altora care sunt total nevinovați!!!!! Felicitări la ambii tâmpiți! Este cazul tipic când se întâlnesc doi pe șosea care cred că numai ei circulă pe acolo, restul sunt de decor! 😱😱😱😲😲😲🤯🤯🤯💩💩💩🥴🥴🥴🤮🤮🤮😭😭😭

    • Gica Barosanu Răspunde

      Parca vad ca asigurarea scoate : toata lumea e vinovata.

    • Militia Răspunde

      stai jos 4

      • altu fără bmw Răspunde

        Mă gândesc de aia că am zis să conducă mai atent. Și dacă merg mai atent nu mai ai ce amenda, nu? Stai jos 1.

        • Militia Răspunde

          Pune mana pe codu rutier, nu mai conduce, esti pericol public

          • altu fără bmw

            Da, da. De aia nu am nici o amendă, nici un accident în 29 de ani???? Gând debitezi asemenea inepții sincer te doare prostia????
            Stai jos. Ești ZERO barat!

          • Militia

            Nici tu nu te crezi ce zici

  2. hunter Răspunde

    Renaultul vinovat are cumva numarul SM-XX-SBS sau SPS?
    Daca da, KARMA BITCH!

  3. Satmarean1 Răspunde

    Dupa unii,soferul din masina rosie,care a incercat sa evite coliziunea ……ar fi vinovat! Doamne fereste!

    • altu fără bmw Răspunde

      Nu, de vină e cel care vrea să vireze la stânga pe b-dul Transilvaniei. Dar te rog uită-te din nou la video. Șoferul mașinii roșii face manevre de evitare mult înainte de a se ciocni și mult mai important de asta NU FRÂNEAZĂ DELOC nici după! Dacă frâna erau maxim două mașini făcute zob bine de tot, așa sunt 8! Felicitări!😱😲🤮 Cel care a condus mașina roșie ca șofer e varză! Unde ai auzit tu la școala de șoferi că faci manevre de evitare, un fel de slalom? Și că accelerezi la intrarea în intersecție? Are partea lui de vină. Dar conform codului rutier scriptic e de vină celălalt care nu a acordat prioritate.

      • s Răspunde

        Masina rosie nu a accelerat, a facut manevra de ocolire cand era in dreptul bordurii, la 2-3 metri de la locul impctului. altu fara BMW, tu si crezi prostiile care le scrii? Daca da e grav.

        • altu fără bmw Răspunde

          Eu zic să revizionezi videoul. În primul și în primul rând nu văd deloc gestul de a frâna. Din această cauză s-a tot dus. Pune tu trotineta ta electrică jos și mai învață niște fizică. Și așa ai învățat tu la școala de șoferi fă dacă unul îți taie cale atunci faci slalom/drufturi pe bulevard că poate ninerești ceva mașină parcată care te oprește în final? Nu vrei să ne destăinui și să ne spui cu cine ai făcut școala de șoferi că vreau să îl “felicit’!? Sau ai și tu permis căpătat pe olx?

      • Ciuciu Răspunde

        @Altu fara bmw
        Ba, tu esti prost? Numai imbecilitati scrii.

      • Ciuciu Răspunde

        @Altu fara bmw
        Mai boule! Nu e permis sa accelerezi cand intri in intersectie? Atunci cu pl mea intri într-o intersectie unde ai stop sau cedeaza? Tu realizezi ce tanoenui scrii aici, baaaiiii TROTINETA!!!

        • altu fără bmw Răspunde

          Ești bou și sigur nici permis nu ai. Cel puțin sper. Da tătucă!! Ce zici tu că spun eu prostii scrie în Codul rutier? Înseamnă că la tine Codul rutier este lectură facultativă? Dar tu nu ai de unde a ști asta pentru că l-ai folosit integral când ai fost la budă! De aia sunt atâtea accidente la noi că fiecare atâta știe că are prioritate și nu gândește că poate se pot întâmpla astfel de lucruri!
          Mereți fraților de mine cum vreți! Sper să nu mă intersectez cu voi! Darwin vă transmite:”selecție naturală grabnică”!
          PS. Recitește urgeeent capitolul care se referă la circulația în apropierea unei intersecții. Brontozaur cu permis ce ești!

      • Militia Răspunde

        tu vezi ce debitezi? pune mana pe codu rutier

  4. H&R Răspunde

    Audi era de vina, daca Audi este autoturismul combi. Dar… la trecerea de pietoni, viteza este de 30km/h. Neatentia. Renault a incercat sa evite, Audi mai putea coriga greseala, dar din ceva cauza nu s-a oprit.

    • Militia Răspunde

      Puiucu, vinovat 100% este audi pentru ne acordare de prioritate.(punct) Conducatorul autoturismului rosu va fi un caz separat, care in urma expertizei va fi amendat pentru depasirea limitei de viteza pentru acel sectro de drum. Nu inteleg de ce incercati sa fiti partazi unui cretin care nu se asigura? data viitoare poti fi tu cel din autoturismul rosu iar in dreapta sa ai pe cineva drag (Doamne feri de ceva grav). Te vei critca pentru nerespectarea limitei de viteza? Sa arunce cu piatra cel care este nevinovat.

  5. Mae Răspunde

    Sunteți niște prosti ce mai e de obiectat clar 100% audi sau ce mașina este e de vină .

  6. Paul Răspunde

    H&R Mă bucur că a mai remarcat cineva că accidentul s-a petrecut în imediata apropiere a unei treceri de pietoni, unde legea impune viteza de 30 km/h. Vinovăția doamnei cu Audi este de netăgăduit. Pe de altă parte, responsabil pentru mașinile avariate în parcare este și șoferul Daciei Sandero (mașina roșie). La 30 km/h inerția nu este atât de mare, iar manevrabilitatea este mai bună. Altu fără BMW : unul dintre obiectivele școlii de șoferi este acela de a scoate la suprafață instinctele , de a dezvolta reflexele (chestii cu care ne naștem). Manevra de evitare a impactului este una corectă, ne-o dictează instinctul de supraviețuire. Dacă Sandero ar fi rulat cu viteza cerută de trecerea de pietoni, șoferul având, după părerea mea, intuiție bună, ar fi putut vira scurt la dreapta. Poate. Și tot apropos de ce învățăm la școala de șoferi: evitarea obstacolelor este unul dintre ele. Pe vremuri se arunca un balot de paie în calea mașinii, la examenul pentru permis.

  7. GB Răspunde

    Existând filmare e clar, din dinamica accidentului, gradul de vinovăție al celor implicați. Autoturismul care a virat neatent de pe str. Petofi este vinovat pentru neacordare de prioritate și producerea accidentului, dar pentru urmările agravante(implicarea a încă 6 autoturisme) e la fel de vinovat și celălalt conducător auto care a avut un stil de conducere agresiv(viteză mare în dreptul trecerii de pietoni și a unei intersecții) dublat de lipsa de experiență(semnul începătorului), factori care l-au făcut să “se piardă” de tot. Morala, cel puțin în cazul acesta dar și în general, e că nu există un vinovat absolut ci un cumul de factori care dacă se produc urmările sunt cu atât mai grave. Deci mare atenție la conduita în trafic(atenție distributivă 360°, anticipare, viteză de siguranță, empatie, etc. adică conducere defensivă-recomand tuturor șoferilor un curs în cauză, indiferent de experiență vor fi surprinși câte au de învățat) pentru a evita astfel de neplăceri. Tuturor celor implicați le doresc să treacă cu bine peste acest accident.

    • Ciuciu Răspunde

      @GB
      Omule, si tu vii cu viteza mare in intersectie. Sa inteleg ca tu incetinesti în fiecare intersectie, chiar daca esti pe drumul principal? Cu trecerea de pietoni ai dreptate, dar ce aveti cu intersectia mai? Omu era pe drum principal, avea prioritate.

  8. GemeZamfirescu Răspunde

    Nu era nici un pieton care se putea angaja in traversare,așa ca ca prostia cu 30 km/h cade! Audiul vine in intersecție cu viteza!Mai mult frânează extrem de târziu,aproape deloc, cel cu Dacia nu avea nici o șansa! A încercat sa evite,a fost acroșat, a pierdut controlul volanului și a urmat ce a urmat!Cel cu Audi avea și un marcaj rutier unde era obligat sa se asigure și apoi sa pătrundă in intersecție!Si da, cel cu Dacia avea și el viteza,nu cred ca depășea 50km/h,dar cum bine spunea cineva dacă lua in calcul trecerea de pietoni și intersecția și conducea preventiv poate pagubele erau ceva mai mici,dar la modul cum vine Audiul și intra efectiv in Dacie,accidentul nu cred ca putea fi evitat.Din partea mea,100%, Audi vinovat!Bine ca nu venea pe contrasens un autovehicol ca se lasa și cu victime!

  9. unu Răspunde

    deci eu nu stiu cine naiba esti tu care scoate vinovat conducatorul auto sandero , pe bune , dar nu te intrebi boule daca doman cu audi nu iesea in fata lui atunci nu s eintampla nimic , ahh trebuia sa se opreasca sandero s aiasa audi dupa punctul tau cretin de vedere, si daca e incepator , in scoala de soferi nu faci slalom incerci sa inveti elevul precum la scoala , eram curios de erai tu in locul lui erai un fel de TitiAur????? sa va fie rusine care il scoate vinovat pe un conducator auto care circula regulamentar , de unde stii tu ca nu avea acel 30km / h plus de ce sa aiba daca nu era in zona pieton, dar ma intreb daca in parcare erau oameni care ieseau sau intrau in masina cum era tot cel care a fost pe drum prioritar e de vina , mai omule dute la politie si lasa permisul e grav ce debitezi aici.

    • altu fără bmw Răspunde

      Dacă te referi la comentariul meu atunci cred că nu ai înțeles nimic din ce am scris. Te rog citește atunci ce zice @GB. Șoferul din mașina roșie s-a speriat. Am mai văzut eu accidente și mai grozave făcute de șoferi fără prea multă experiență. La toți ăștia le tot zic. Măi omule, dacă nu ești sigur du-te mai încet cu riscul să te claxoneze ceilalți.

      • Petre Răspunde

        Dacă te uiti atent se vede si lămâia la luneta spate a Daciei rosii!Incepător,presupun cu permis proaspăt!Si se vede si pe inregistrare că se apropie nu cu 50km/h,ci mai mult!Dacă ai un avocat bun,lejer poti să scoti vinovat,culpă comună,si pe soferul Daciei!

        • altu fără bmw Răspunde

          @Petre, e clar că celălalt i-a tăiat calea dar ce a urmat și mai ales că nu a frânat și a intrat în celelalte mașini parcate e clar că e din cauza lipsei de experiență. Nici nu a vrut să frâneze de fapt a vrut să-l ocolească pe cel care i-a tăiat calea. Mă gândesc că oamenii care și-au lăsat mașinile întregi și nevătămate în parcare acum sunt foarte încântați. Ar mai fi de discutat și vizavi de treaba că ce caută parcare amenajată cu plată vizavi de intersecția asta unde cred că minim lunar este câte o treabă din asta sau ceva similară. Poate acum dacă ceva ștab de la polimiliția locală (dacă) și-a f@tut mașna parcată acolo poate acum vor face ceva. În paranteză acum câțiva ani pe o stradă lângă piața mare era indicator cum că staționarea este interzisă pe lângă care aflora frumușel tabla primăriei cum că e parcare cu plată!?!?

  10. Militia Răspunde

    La ce aberatii debitati unii, nu ma mir ca sunt atatea accidente in SM.
    Art. 6 pct. 16 din OUG
    INTERSECȚIILE SUNT:
    a) cu circulație nedirijatã;
    b) cu circulație dirijatã.
    ACORDAREA PRIORITÃȚII – obligatia oricarui participant la trafic de a nu-si continua deplasarea sau de a nu efectua orice alta manevra, daca prin acestea ii obliga pe ceilalti participanti la
    trafic care au prioritate de trecere sa-si modifice brusc directia sau viteza de deplasare ori sa opreasca; ( Art. 6 pct. 1 din OUG ).
    Deci prioritatea este dreptul pe care îl are un vehicul de a trece înaintea altui vehicul atunci când se întîlnesc. Pierderea prioritãții este situația inversã prioritãții, pentru cã în cazul
    cînd douã vehicule întîlnindu-se, unul are prioritate, iar celãlalt pierde prioritatea. Regulile de prioritate și de pierdere a prioritãții, sunt de o importanțã deosebitã, pentru cã nerespectarea lor este una din principalele cauze care duc la producerea de accidente cu urmãri deosebit de grave. Mai trebuie ținut cont cã în aplicarea regulilor de prioritate și de pierdere de prioritate, legea nu face deosebire între tipurile de vehicule.
    Vehiculele care circulã pe un sector de drum la începutul cãruia întîlnesc indicatorul “Drum cu prioritate”, sau înaintea intersecțiilor din afara localitãþilor întîlnesc indicatorul “Intersecție cu un drum fãrã prioritate”, vor circula prin intersecție ca și cînd s-ar afla pe culoarea verde a unui semafor electric, avînd prioritate de drum cu prioritate fațã de vehiculele care circulã pe drumurile care intersecteazã drumul cu prioritate și care pentru a cunoaște cã au pierdut prioritatea , în mod obligatoriu vor întîlni indicatorul “Oprire” sau “Cedeazã trecerea”.( Art.129 alin.1 din Reg. ).
    Faptul cã se circulã pe un drum cu prioritate ,în afara localitãților, este confirmat de indicatorul “Intersecție cu un drum fãrã prioritate”, dar nu este obligatorie montarea acestui indicator,iar în localitãți în majoritatea cazurilor, faptul cã se circulã pe drumul cu prioritate, se deduce prin recunoașterea dupã formã, din spate, a indicatoarelor “Oprire” și “Cedeazã trecerea” care au o formã specificã,inconfundabilã. Atunci cînd drumul cu prioritate își schimbã direcția de mers într-o interseþie, în mod obligatoriu se confirmã drumul cu prioritate prin instalarea indicatorului
    “Drum cu prioritate” și sub fiecare indicator, atît sub cele de prioritate, cât și sub cele de pierdere a prioritãții, se instaleazã panouri adiționale : Direcția drumului cu prioritate (cu configuraþia locului). Menționãm în mod deosebit, sã se ținã cont de faptul cã intersecțiile în care se aplicã prioritatea drumului cu prioritate, sînt intersecții cu circulație dirijatã și cã singurele indicatoare care transformã o intersecție din nedirijatã în dirijatã, sînt indicatoarele de reglementare a prioritãții (cele amintite mai sus).
    Este greșitã ideea cã intersecțiile cu circulaþie nedirijatã nu pot avea nici un fel de indicatoare, sau cã existența unui alt indicator decât cele de prioritate , ar transforma-o în intersecție cu circulația dirijatã.

    • altu fără bmw Răspunde

      Și tu crezi că este unul care să citească ce ai copiat aicea? Păi tată, toată viața nu au citit atâta! De aia se blochează majoritatea că nici sensul giratoriu nu-l știu a folosi! Apoi să vezi când ajung într-un oraș mare cu tramvai și trolee! Să vezi tu jale și blocaj mental!!! Dacă nu sunteți siguri de voi mergeți puțin mai încetuc să aveți timp destul de reacție. Măcar până învățați să conduceți herghelia de sub voi! Că la aia vă stă mintea la toți, să fie mașină cât mai puternică! Că dacă e mai puternică ceilalți se feresc și automat ai prioritate, nu?

  11. altu fără bmw Răspunde

    @Ciuciu, tu esti bătut în cap de soare? Adică mă faci pe mine porc și prost pentru că îi îndemn pe oameni să circule cu atenție? Măi frate eu cred că tu ești acela. Ba mai mult când s-a împărțit mintea la toți tu ai fost la coadă și ai căpătat doar resturile. Culcă-te că e cald și scrii aberații! sper că nu conduci zilnic pentru că ești pericol public mai ales pentru țoferii începători. Știi tu, exact ăia pe care bag seamă că îi bclaxonezi să meargă mai repede că tu ai treabă urgentă! De ce este urgentă? Păi că ai plecat târziu de acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.