Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

Tot mai mulți drogați în Satu Mare. Șofer prins cu cocaină la volan, tineri cu droguri pe stradă

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare continuă activitățile specifice pentru prevenirea și combaterea consumului, respectiv deținerii de droguri și alte substanțe interzise de lege.

De asemenea, polițiștii sătmăreni, prin efective mărite, din cadrul tuturor structurilor sale, acționează, prompt pentru soluționarea evenimentelor de pe raza municipiului, pentru asigurarea și menținerea unui climat de siguranță, raportat la traficul rutier existent.

Astfel, în cadrul activităților desfășurate, polițiștii rutieri au identificat, în trafic, un bărbat, de 39 de ani, din județul Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism, sub influența substanței psihoactive Cocaină (COC).

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor interzise.

De asemenea, polițiștii din structurile de ordine publică au depistat în municipiul Satu Mare, un tânăr, de 19 ani, din Satu Mare, care avea asupra sa, într-un plic transparent, o substanță  sub formă de pulbere maro-verzuie, asimilată drogurilor.

Substanța în cauză a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor și documentării întregii activități infracționale.

Totodată, polițiștii au identificat în municipiul Satu Mare, doi tineri, de 20, respectiv 22 de ani, ambii  Satu Mare, având asupra lor o râșniță care prezenta resturi de materii vegetale, aceasta fiind ridicată, în vederea continuării cercetărilor și documentării întregii activități infracționale.

În ambele cauze, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.