Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

VIDEO. Centura Sătmarului a fost finalizată. Adrian Cozma: Va fi dată în folosință în câteva zile

Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare a fost finalizată și va fi dată în folosință în câteva zile, a anunțat, astăzi, deputatul Adrian Cozma, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

,,Mult așteptata Centură a municipiului Satu Mare putem spune că este finalizată și așteptăm ca în câteva zile, maxim două săptămâni, să fie dată în folosință. Este probabil cea mai mare investiție din ultimii 32 de ani în județul Satu Mare, în valoare de 65 de milioane de euro, și care, din punctul meu de vedere, corespunde tuturor cerințelor. Va rezolva o mare problemă de trafic această centură și în câteva zile se va simți și în municipiul Satu Mare o lejeritate în trafic”, a spus Adrian Cozma.

26 comentarii

  1. Dan Răspunde

    Dați drumul odată fără atâta tam-tam. Ce se așteaptă? Sa vin politrucii sa taie panglicile la un proiect intarzaiat cu cel puțin 2 ani? Ce face CNAIR-ul? De ce tot vedem acești politicieni ca anunță ei când e gata un amarat de drum? Banii nu vin de la PNL/PSD/UDMR etc ci de la taxele și impozitele plătite de toți.

  2. Ionut Răspunde

    Pregătește calul Cozma că urmează fotografii pentru votanții pe care îi minți de 4 ani!

    • Aha Răspunde

      Ar fi chiar fain. Inedit. Crapa bozgorii de ciuda :))

      • beobachter Răspunde

        Deocamdată crapă de ciudă românii. Pentru că asemenea bătaie de joc cum se face cu varianta de ocolire dincolo de graniță nu se face, nu prea e permis. Iar acum politicienii noștri au inventat un nou joc de societate. Aia cu “Uite inaugurarea, nu e inaugurarea”. Dar puteți fi mândri în continuare doar că lumea civilizată nu pricepe motivul. Aia cu să moară de ciudă vecinul e cea mai mare prostie. Că după voi atâta ajunge ca toate să meargă strună? Măi să fie!!! Nu am ce face dacă vouă vă ajunge atât să aveți orgasm. Ce să spun, vă vindeți ieftin! Aveți clasa politică exact pe care o meritați! Doar sunt dintre voi! Chiar așa de greu e să vă ridicați puțintel pretențiile? Sau vă place să fiți mințiți? 😱🤔🤮🥴😲😭😭

        • Jhon Răspunde

          Frustatule !

          • beobachter

            La capitolul frustratul la tine te-ai referit, nu???🤔😲😱🤮💩💩
            Spune draghe ungye nu am dreptate???

  3. Black Răspunde

    Și parapetii fonoabsorbanti în zonele locuite? Ca vad ca sunt puși la lanul de porumb…. dar lângă case lipsesc cu desăvârșire. Asta pe strada Alunului.

  4. Alex Răspunde

    “In cateva zile in maxim doua saptamani” :DDDD – vorba politicienilori prosti.

    • Lego Răspunde

      Din pacate asa este. Nimic concret. Cine sau ce il recomanda sa se prezinte acolo si sa faca deseptu ?

  5. Gerula Răspunde

    Domnule Politruc, uiți sa spui sau poate habar nu ai ca CNAIR după ce a luat abuziv terenurile oamenilor peste care trece centura, nici pana acum nu a despăgubit pe proprietarii acelor terenuri. Deci furt pe fata al statului roman, bine ca ai tu la ce sa tai panglica si cu ce sa te dai mare….

  6. T 1918 Răspunde

    Daca nu e gata nici peste o luna i-ti dai demisia?

  7. H&R Răspunde

    Să vă tufă Dumnezău de hahalere!
    Mânca-v-ar cancerul de lepre!

    • Eu Răspunde

      Nu stiu cum de nu te inghite pamantul?!?! Animal ce esti!! Toata lumea comenteaza intr-un mod cat de cat decent dar tu nu ai limite…asta denota ca esti un animal

      • comentator Răspunde

        @Eu, este unul sau poate mai mulți pe aici care “împrumută” porecla altora și scriu intenționat tâmpenii. Așa e și unul cam analfabet de felul lui care scrie numai cu majuscule și cred intenționat foarte incorect. M-am resemnat să tot atrag atenția. De când cu internetul accesibil pentru toți mizeria umană s-a mutat în spațiul de aici.

  8. Vasile Laszlo Răspunde

    Felicitari constructorilor, muncitorilor, soferilor, tuturor care au lucrat la centura!
    In rest sunt sigur ca satmarenii cu greu se vor abtine sa nu lacrimeze cand se vor aduna toti politicienii sa taie o bucata de panglica.

  9. Anti_politician Răspunde

    @ Cozma, sa nu uiti sa ii platesti la domnul ministru o c@rva natural bronzata de pe malul centurii pentru efortul lui care a depus in acest proiect!

  10. H&R Răspunde

    Sunt H&R fals. Când eram copilas ce bine era , ca eu sugeam pe tata. Nu ca voi leprelor.

  11. GemeZamfirescu Răspunde

    Băi Cozma tu spui ca-i gata…pai atunci dați drumul frate!Deci ori nu-i gata și minți ca un basinos de politruc ce ești ori sa nu-mi zici ca mai așteptăm doua, trei săptămâni sa vina Grindache sa taie o pamblica!
    Grindene, hahalera care ești,oare chiar așa sărac este mandatul tău, fraiere, încât ne ți pe loc trei săptămâni doar mai bifezi și tu o inaugurare ? Trimite-l pe Govor mă! Sau dacă vrei îți plătesc eu trenu cls II dus întors sa te prezinți mâine,poimâine…

  12. Beny Kira Răspunde

    Sunteți analfabeți? Nu știți sa citiți? Luni puteți circula pe centura.

    • sheps Răspunde

      Nu scrie nicăieri de ziua de luni. Bea un sheps din partea mea.

    • c-block Răspunde

      Vezi că mâine-i luni! Sunt curios ce vei mai inventa! Probabil ceva legat de benzina scumpă. Știi tu aia care Cozma a promis că urgent se va ieftini! Și acolo s-a ținut de cuvânt ca și aici! Câteodată mă bate gândul că oare cât de bine ne-ar fi fără voi!🤔😱🥴😤🤯

  13. altu fără bmw Răspunde

    @GemeZamfirescu. Amu’ Grindache nu are timp că-i călare pe două ministere mari! Și Transportul și ditamai Agricultura! Iartă-l! 🤔😱🙏🙏🙏😮☹
    Probabil sus se gândesc că așa cum am rezistat până acum vom mai rezista bugăt încă niște săptămâni bune. Dacă ar fi după ei ar putea rămâne și așa! Eu numai nu înțeleg de ce este o șosea validă exclusiv numai dacă se taie panglica de către o armată întreagă de politruci fomiști?😱😲🤮💩💩💩😭

  14. altu fără bmw Răspunde

    @Beny Kira. No ia zi ! Se circulă ori ba pe cintură? Vezi că e lunea și e deja trecut de ora 20! Papagal mai ești!😱🥴🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.