Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

VIDEO. Lucrările sunt în grafic. Noi imagini de pe șantierul podului de la ștrand

Noi imagini spectaculoase de pe șantierul podului de la ștrand. Lucrările la cel mai mare proiect de infrastructură din ultimii 30 de ani sunt în grafic, anunță primarul Kereskenyi Gabor.

Pe filmarea realizată cu drona se poate vedea stadiul lucrărilor la noul pod peste râul Someș, de pe strada Ștrandului.

,,Lucrările celui mai mare proiect de infrastructura din ultimii 30 de ani din Satu Mare sunt în grafic! Podul peste râul Someș-amplasamanet str. Ștrandului este o investiție istorică pentru Satu Mare!”, anunță primarul Kereskenyi Gabor, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

VIDEO: Alin Lauran

24 comentarii

  1. joliku Răspunde

    Poate il terminati mai repede ca si centura🤪

  2. altu fără bmw Răspunde

    Așa era în termen și centura apoi numai nu reușiți să predați. Mă gândesc că devreme ce declarativ este gata probabil nu vă înțelegeți între voi, voi fiind armata de purtători de foarfecă, că când să fie data exactă a inaugurării cu fast. Kakofonie intenționată!💩💩 Că în această perioadă este prea aglomerată agenda fiecăruia. Apoi să nu cumva să vină (și cam vine dacă deja nu este !!!) perioada concediilor “binemeritate” și nu reușiți să găsiți 5-10 minute ca să tăiați panglica odată naibii!!! Că de nu p@limea oricum va aștepta până-n toamnă! Așa din motive tehnice și de fraieri ce suntem!😱🤔🤮💩💩🤯😨😭 Totuși sunt foarte curios de ce este această liniște ca din mormânt în jurul predării variantei de ocolire. Că nu mai știți nici voi ce scuze să mai inventați??? Probabil.😱😲😨
    Apoi să nu vă mirați că unii vor ține minte asta când va fi să meargă la vot, bine???? Eu unul sigur voi ține minte. Felicitări! Așa se crează cu mânuța proprie un electorat neprietenos!😲🤔😤😨😭

  3. Techno Răspunde

    Cam prost conceput, baga grosul in giratoriu soarelui, care si asa e aglomerat, trebuia sa iasa pe strada din capat unde e spalatoria si se ajunge drept pe Paulestiului…..

    • urbanism Răspunde

      Am zis asta și eu. Să vezi când vor coborâ tirurile de pe pod și vor bloca giratoriul respectiv la oră de vârf ce distracție va fi! Nu pricep ce variantă este care bagă intenționat circulația într-o zonă și așa critică!? Și când era dată soluția viabilă la capătul lui Carpați II unde puteau trasa un drum pe câmp exact unde dorea suflețelul lor. Se dezvolta și infrastructura zonei și se rezolva și o treabă. Așa în schimb am făcut-o și mai groasă! Idem Careiului că nu mai poți tranzita zona dar nici ocoli de când cu mallul acolo! Urbanismul și comisia de circulație sunt praf la noi!

      • s Răspunde

        Vorbesti aiureli, tirurile nu vor circula pe acest pod, de aceea se face centura de ocolire.

        • urbanism Răspunde

          Tu vorbești aiureli. Mai uită-te pe schițe și spune atunci pe unde vor circula. Prin centrul vechi?

          • s

            “Proiectul are ca scop de a înlătura traficul greu și de tranzit din interiorul municipiului Satu Mare și de a fluidiza spre ieșirea și intrarea în țară a părții vestice din zona Petea, traficul derulat pe DN 19 si DN 19 A.”

  4. GemeZamfirescu Răspunde

    Are dreptate s de aceea o sa inaugureze centura doar după ce o sa fie gata podul
    !Sau invers,what ever!😀😀

  5. urbanism Răspunde

    @s, bine și??? Nu discutăm de citate sau de declarații ale indiferent cărui politician ci discutăm de traseul variantei de ocolire și de traseul pe care va trebui să parcurgă vehiculele. Tu poți să te “delectezi” în continuare cu ce spun p@leticienii că dacă te-ai lua după ei varianta era sigur-biztoș predată fără nici un dubiu la sfârșitul anului 2020! Mașinile care vor veni dinspre Botiz și nu merg spre graniță sau Carei ci spre Zalău – Cluj după tine ce vor face? Eu îți recomand să-ți bagi nasul acolo unde mai și pricepi câte ceva!

    • Norick Răspunde

      Stai calm hombre. Nu vreau sa ma bag in discutie, dar din Botiz pe varianta in 10 minute esti la aeroport… Nu stiu ce este asa de greu de priceput… 😛 🙂
      Peace !

    • !? Răspunde

      Vor merge pe varianta de ocolire. Masinile care vin de la Botiz spre Cluj vor merge pe varianta de ocolire, tot tranzitul greu, obligatoriu. Ca de aia s-a construit centura.

      • urbanism Răspunde

        Așa să fie. Vom vedea. Mai ții minte fazele ci TIR-uri blocate la Tribunal și replica șoferilor cum că “gepeesul m-a băgat aici”? Deocamdată nu avem nici variantă pe care să o poatem folosi. Numai teorii. Mai bine în loc să vă certați inutil cu mine nu credeți că ar fi mai interesant dacă a-ți afla de ce nu se deschide?

        • Norick Răspunde

          Eu nu m-am certat cu tine, nici nu vreau. Cu restu’…vom vedea – sper nu ca si orbu’😁😉😂

  6. Norick Răspunde

    DESCHIDEȚI ȘTRANDUL CĂ MOARE LUMEA DE CĂLDURĂ IMBECILILOR!!!!

  7. Norick Răspunde

    TRĂIEȘTE CLIPA VIATA E SCURTĂ AZI EȘTI MIINE NU!!!!

  8. morley Răspunde

    Cum dracu să fie lucrările în grafic? Lucrează vreo 10 oameni în total, și ăia pe partea din M 17. Că pe partea ștrandului nu sunt decât vreo 2 paznici.

    • s Răspunde

      Dragul meu, poate tu vezi 10 oameni, mai sunt vreo 50 care lucreaza la strucura metalica(ei nu sunt pe santier) altii prepara betonul, unii fac teste, altii proiecteaza , unii fac transport, mai incarca, mai descarca, altii pregatesc schelele, altii cablurile , mai lucreaza la instalatii, mai la borduri, mai la asfalturi, daca to aduni sunt putin peste 10 cum vezi tu.

  9. urbanism Răspunde

    @Norick, e vorba doar de un exercițiu de logică. Degeaba facem noi orice în țara asta care ar trebui să funcționeze foarte bine (teoretic) că tot timpul practica ne omoară. Adu-ți aminte când au predat varianta de ocolire la Carei șoferii de TIR-uri tot prin oraș treceau asta până nu a dat dispoziție primarul ca poliția locală să-i amendeze cum îi prinde!
    O după masă plăcută să ai!

    • Norick Răspunde

      @urbanism: sunt foarte multe exemple cand practica la noi nu functioneaza (vezi sensurile de giratoriu tip LEGO , tip colac, sau tip “inainte”- doar la noi vezi asa ceva..😉😁) Este o gluma,dar din pacate pe bani seriosi..😜
      In rest toate cele bune si tie.😉

  10. Palincas Răspunde

    Pe cind nu o sa mai aibă oameni banii de benzină vom putea avea drumuri poduri etc este inutil

    • Crazy driver Răspunde

      Ce? S-a scumpit benzina?! Nu se poate…..eu nu am observat. Pe tot atâtia oameni vad dimineata cu masina. Nu-s mai multi nici cu bita, nici cu busu….pe jos sa nu mai vorbim….ala e culmea saraciei……si oricum eu tot timpul pun la pompa de 50, deci la mine nu s-a scumpit nimic ;)))

  11. s Răspunde

    Poate ca nu ati remarcat, niciunde in lume nu drumul principal este deviat, adica o autostrada sau un drum rapid este la nivelul solululul, toate intersectiile cu drumuri secundare sunt deasupra, asa este mai simplu si mai ieftin, la centura noastra este invers, SA DAM BANI EXECUTANTULUI. Vii dinspre Satu Mare spre Carei , 4 benzi, la 10 metri de intersectie se trece pe o banda apoi dupa 10 metri se revine pe 2 benzi. La fel si pe drumul spre Petea. Nu cautati logica , argumentele conteaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.