Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Zeci de posturi de directori de școli și grădinițe scoase la concurs în județul Satu Mare

Zeci de posturi de directori de școli și grădinițe scoase la concurs în județul Satu Mare. Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare anunţă organizarea concursului pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Satu Mare, în perioada iunie- octombrie 2022 , după cum urmează:

Notă:

Funcţiile notate 1* se referă la minoritatea maghiară, funcţiile notate 1** se referă la minoritatea maghiară şi necesită avizul scris al cultelor. În cazul funcţiilor marcate astfel se vor respecta prevederile art. 3 alin.(5), (6), (7), (8) din OME nr. 4597 /06.08. 2021 și art.24 cu modificările și completările ulterioare prin Ordin ME nr. 5195/ 03.09.2021, în conformitate cu art.45 alin. (8), (9) şi art. 97 alin. (1) din Legea educaţiei naţionale nr.1 din 2011, cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se organizează pe baza Metodologiei privind organizarea şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar, aprobată prin ORDINUL nr. 4.597/2021, cu modificările și completările ulterioare prin O.M.E nr. 4597/2022.

Pentru orice alte informații, consultați informațiile publicate pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare.

2 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    Dar nu sunt doritori din partide? Pana acum era inghesuiala. SAu ii prea mare spaga?:))

  2. i love romanistan Răspunde

    asta e de ochii lumii, posturile sunt deja ocupate 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.