Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

5 trucuri uimitoare care te ajută să porți tocuri înalte fără durere

5 trucuri uimitoare care te ajută să porți tocuri înalte fără durere. 

Toate femeile sunt de acord că tocurile reprezintă esenţa feminităţii şi a eleganţei, Cu toate acestea, multe femei evită să poarte încălţămintea cu toc din cauza faptului că durerea de picioare nu le dă pace atunci când poartă acest tip de încălţăminte.
Este plin de tristeţe momentul în care pleci la shopping cu gândul să îţi cumperi o pereche de sandale elegante cu toc şi sfârşeşti în a cumpăra cei mai frumoşi
papuci pentru dama.
Însă tristeţea s-ar transforma în bucurie, iar papucii ar rămâne în garderobă pentru acele zile în care vrei să fii comodă şi relaxată, dacă doar câteva trucuri ar fi puse în aplicare atunci când vrei să porţi pantofi cu toc.
Pentru că picioarele nu sunt adaptate anatomic pentru purtarea pantofilor cu toc, astfel de încălţări pot cauza durere, băşici și umflături.

Iată câteva sfaturile utile și verificate cu ajutorul cărora poţi elimina sau diminua disconfortul cerat de purtarea tocurilor. pentru a rezista cât mai mult timp pe tocuri.1. Cumpără cu atenţie încălţămintea cu toc
În primul rând, trebuie să alegi întotdeauna pantofi cu toc exact pe mărimea ta. Dacă optezi pentru o pereche prea mică sau prea mare, îţi vei răni cu siguranță picioarele. Atunci când cumperi
incaltaminte de dama, masoară-ți cu atenție talpa și confruntă cu tabelele de mărimi de pe site-urile de specialitate. Dacă nu eşti obişnuită să mergi pe tocuri, nu este recomandat să porţi tocuri mai mari de 5 cm.

2. Folosește un spray pentru lărgirea pantofilor
Unele modele de pantofi cu toc au vârful îngust și chiar dacă mărimea este potrivită în lungime, atunci când degetele sunt îngrămădite din lateral pot determina umflarea uşoară a picioarelor. Pentru acest neajuns există o soluție simplă și la îndemână. Folosirea unui spray pentru lărgirea pantofilor.

3. Pernuţe de silicon
Pernuţele de silicon sunt foarte practice şi le poţi aamplasa exact unde ai nevoie pentru a diminua durerea. Pot fi puse în partea superioară a labei piciorului, unde încep degetele sau la călcâie.

4. Prinde-ţi degetele de la picioare
Cu un bandaj sau o bandă lată de leucoplast, prinde al treilea şi al patrulea deget de la picior unul de celălalt. Așa se dezactivează nervii care transmit semnale de durere și vei rezista timp îndelungat pe tocuri.

5. Răcește-ți pantofii în congelator
Dacă pantofii sunt puţin strâmţi sau înguşti atunci trebuie să știi că poți proceda astfel. Umple două pungi de plastic cu apă, le legi bine și pune câte una în fiecare pantof după care bagi pantofii la congelator maxim 2 ore. Apoi scoate pungile şi încalţă-te cu pantofii.
Pungile cu apă vor lărgi treptat pantofii, iar temperatura scăzută va stimula circulația sanguină a picioarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.