Ultima actualizare: azi, 11:44

Locale

Accident mortal în Satu Mare. Pieton lovit de o mașină pe trecere

Accident mortal în municipiul Satu Mare. Un pieton a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni. Evenimentul rutier s-a produs astăzi, sâmbătă, 16 iulie.

Ce spune Poliția:

La data de 16 iulie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Rodnei, din municipiul Satu Mare. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 68 de ani, din Lazuri, aflat la volanul unui autoturism, ar fi acroșat un bărbat, de 84 de ani, din Satu Mare.

Acesta din urmă, în calitate de pieton, se afla în traversarea străzii pe trecerea de pietoni semnalizată și marcată corespunzător. Din nefericire, pietonul și-a pierdut viața.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată, acestuia i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

8 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Mort de covid.

    • COVID Răspunde

      Mă-ta!

      • Sâcă Răspunde

        Tu mai ești pe aici? Sau ți-a expirat viza pentru Iad și trebuie să mai aștepți?

      • COVID Răspunde

        NU MA BAGATI IN SEAMA. A EXPIRAT VACCINUL , SAU EU SUNT EXPIRAT DEJA, NICI EU NU MAI STIU BAAI FRATILOR. TRAG SI EU PE LINIA MOARTA CA TRENUL DE BIXAD.

        • Gheorghe Răspunde

          Țepeș spui un lucru real care îl vedem zilnic în trafic.Sa mai spunem ca sunt pietoni atatenți și nu pășesc pe trecerea de pietoni pana nu se asigura temeinic ca dacă ar trece unii nebuni cu volan i-ar lua pe sus.Pana la urma obligația mea ca sofer(dacă sunt??!!)este sa reduc viteza pana la evitarea oricărui accident în zona trecerii de pietoni….mai ales când vad(dacă văd??!!)ca cineva așteaptă sa treacă,doar n-o fi venit bătrânul pieton de 84 de ani în fugă de la vreo 100 de metri și ti-a sărit în fata mașinii(nu era la cursa de 100metri sprinturi?!!)?!!!Și chiar dacă bătrânul pietoni nu s-a asigurat temeinic este PE SINGURUL LOC UNDE ARE DREPTUL sa traverseze în siguranță o strada și vii tu cu mașina și îl trimiți în groapa!!!Vinovat bineînțeles,șoferul neatent pentru ca nu a respectat DREPTUL pietonului de a traversa pe acolo.Bine ca nu a traversat în acel.moment (il locul batranului)vreo familie cu copilul în cărucior sau vreo clasa de elevi ieșită la plimbare.Va dați seama ce era?Șoferul vinovat,bineînțeles,el ar fi lovit pe oricine ar fi traversat în momentul respectiv …restul e cancan.
          Păcat xa se întâmplă astfel de tragedii.

  2. Vlad Tepes Răspunde

    … si iarasi zic, cu ce il consoleaza pe bietul decedat si pe toata familia lui, ca el a circulat regulamentar iar vinovat de accident este fara indoiala soferul ?!
    Absolut cu nimic.
    Desi legea nu obliga, ce este atit de greu sa te uiti intr-o parte si cealalta cind pasesti pe trecere…?!
    Daca era mai atent cu el insusi, acum era in viata !
    Spun asta , ca de nenumarate ori vezi, mai ales tineri cu casca in urechi si cu ochii pe telefon, ca efectiv sar in fata masinii, ca vezi doamne ei traverseaza pe trecere !

  3. Vasile Răspunde

    Și pietonul este participant la trafic,doar că el nu răspunde, pietonul chiar dacă nu este pe trecere și este lovit șoferul va avea dosar penal.

  4. Gheorghe Răspunde

    A șofa este o responsabilitate în plus.Se considera ca ești responsabil chiar dacă un pieton care poate fi un bolnav sau un sinucigaș trave4seaza prin loc nepermis.B8neintrlws ca trebuia ca tu șofer responsabil sa fii stent să eviti accidentul ca de aceea ai primit permis suto,nu sa treci ca tăvălugul peste el ca deh,a încălcat legea.Noi ca șoferi de dcate ori nu greșim și nu suntem taxați de fiecare data??Chiar nu ați greșit și voi flagrant și v-ati bucurat ca nu s-a întămplat nimic grav,v-a trecut glonțul pe lângă ureche??…hai sa fim serioși și sa nu facem pe fecioarele vergine….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.