Ultima actualizare: azi, 21:45

Locale

FOTO/VIDEO. Explozie la un bloc din Livada. Persoane evacuate, intervin pompierii

ACTUALIZARE. Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al judetului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la apartamentul unui bloc, situat în cartierul Unirii, din localitatea Livada.

La fata locului s-au deplasat inspectorul șef, lt. col. Buzduga Sergiu Marius și prim-adjunctul insp.șef, lt. col Leuca Ovidiu și 19 pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime, o autospecială de transport pentru victime multiple și două ambulanțe SMURD, una de terapie intensivă mobilă și una cu echipaj de prim-ajutor și sub coordonarea primarului, șase pompieri voluntari cu o autospecială de stingere, din cadrul SVSU Livada.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacară, generalizată la o camera și holul unui apartament.

Salvatorii au evacuat nouă persoane și un câine din bloc.

Din fericire, victimele nu au suferit arsuri, doar intoxicații ușoare cu fum.

Trei persoane au refuzat transportul la spital, iar șase persoane au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare pentru a fi monitorizate.

În urma incendiului au ars mobilierul și materialele textile din camera incendiată. De asemenea, s-au degradat un televizor, zugrăveala din întreg apartamentul și de pe casa scării.

Cauza incendiului este un scurtcircuit electric la un conductor din încăperea incendiată.

Știrea inițială:

O explozie s-a produs, astăzi, sâmbătă, 16 iulie, la un bloc din orașul Livada, județul Satu Mare. Pompierii sătmăreni intervin de urgență la fața locului.

Explozia s-a produs la un bloc din cartierul Unirii din Livada. La fața locului s-au deplasat doi ofițeri și 18 subofițeri cu o autospecială de lucru la înălțime, două autospeciale de stingere cu apa și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și doua ambulante SMURD. De asemenea, intervine și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Livada.

Persoanele din bloc sunt evacuate. Încă nu se știe dacă au rezultat victime în urma exploziei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.