Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Apă infectată într-o comună din judeţ. Consilier: NU CONSUMAŢI! Am sesizat Poliţia!

Apă infectată într-o comună din judeţ. Consilierul PSD din comuna Bixad Grigore Ghere atrage atenţia localnicilor să nu consume apa de la reţea întrucât aceasta este infectată. El a sesizat Poliţia şi Prefectura pentru a se lua măsuri. Grigore Ghere explică, într-o postare pe Facebook, că apa care ajunge la robinete este infectată din surgerile de la WC-uri, resturi de animale şi borhoturi.

“BULIBAŞII INCULPAŢI de la BIXAD OTRĂVESC cetățenii Comunei Bixad cu APĂ INFECTATĂ din RÂUL VALEA REA. În calitate de consilier local înştiintez CETĂŢENII din Comuna Bixad să nu consume apa de la REŢEAUA instalată de Primarul inculpat şi DEMIS, întrucât APA este INFECTATĂ din scurgerile din Wc -uri resturi animaliere, BORHOT, esențe otravitoare de la prelucrarea pietrei din Moiseni si HUTA CERTEZE şi este COLECTATĂ din direct din RÂUL de la intrarea în Bixad, unde este construit un BAZIN de colectare.

Pentru a verifica afirmațiile puteţi duce apa pentru ANALIZĂ la Direcția de Sănătate Publică Satu Mare, să vedeţi ce substanțe otrăvitoare conţine.

Am sesizat POLITIA si Prefectura dar aceștia nu au luat nici o masura pentru stoparea INTOXICĂRII sau OTRĂVIRII POPULAŢIEI.

Precizez că RÂUL, cum este denumit în zonă, se scurge în Barajul de la CĂLINEŞTI-Oaş, iar reziduurile din apa curgătoare sunt hrană pentru peștii din LAC”, precizează Grigore Ghere.

Situaţia de la Bixad este foarte tensionată. Între conducerea PNL şi consilierul Grigore Ghere există un conflict deschis şi mai multe procese. El a fost şi bătut şi a câştigat un proces.

5 comentarii

  1. dorel Răspunde

    La asemenea știri ar trebui să verificați veridicitatea celor afirmate. Sau cel puțin să căutați și alte surse de informare. Asta se cheamă meseria de jurnalist. Pentru că dacă generați panică nu văd bine. Să vă povestesc cum sunt oșenii? Eu cred că știți asta mult mai bine.

  2. H&R Răspunde

    Alte rauri nu sunt contaminate? De ex Somesul cam pe la granita cu HU.

  3. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Doar nu sunteți bolnavi să beți apă? Nu beți apă! Fiți oșeni și beți pălincă!🤔😱😲🤪

  4. Maci Laci Răspunde

    NU BEM…. BEM DOAR BERE!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.