Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO. Viceprimar din Satu Mare condamnat la închisoare. A bătut un consilier

Viceprimar din Satu Mare condamnat la închisoare. Viceprimarul PNL al comunei Bixad, Gheorghe Mărcuş, a fost condamnat la 2 ani şi 9 luni de închisoare, împreună cu fiul său, după ce au bătut un consilier local de la PSD. În primă instanţă, pedeapsa este cu suspendare.

Sentinţa Judecătoriei Negreşti Oaş a fost dată joi, însă consilierul care a fost bătut, Grigore Ghere, a anunţat că va face apel şi va cere o pedeapsă mult mai mare. În opinia sa, această pedeapsă poate fi acordată doar cu recunoaşterea vinovăţiei, dar cei doi incuplaţi susţin că sunt nevinovaţi.

“Împotriva sentinței penale o să declar APEL şi voi solicita pedepse cu executare pentru inculpaţi, întrucât maximul special al pedepsei este 6,5 ani, iar aceasta sentinta este nelegală cu această condamnare, întrucât trebuia pronunțată această sentinţă doar cu acord de recunoaștere”, a precizat Grigore Ghere.

Probleme din Bixad sunt de ani de zile. Grigore Ghere a depus o serie de reclamaţii pentru mai multe motive împotriva conducerii Primăriei, fiind mai multe procese pe rol. În urma acestui conflict, Grigore Ghere a fost agresat fizic, şi a reuşit să demonstreze acest lucru în intanţă şi să îi pedepsească pe vinovaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.