Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

Arestată pentru vaccinari la chiuvetă în Vama Petea, o asistentă vrea un post la DSP

Arestată pentru vaccinari la chiuvetă în Vama Petea, o asistentă vrea un post la DSP. O asistentă medicală din Bihor ce a fost reținută de procurorii DNA Oradea și arestată în cazul vaccinărilor fictive din Vama Petea vrea să ocupe un post la Direcția de Sănătate Publică Bihor. 

Asistenta a fost reținută de DNA Oradea în noiembrie 2021, împreună cu alte patru persoane, într-un dosar de vaccinări fictive în centrul de vaccinare din punctul de trecere a frontierei Petea, fiind suspectată de complicitate la luare de mită, complicitate la fals intelectual și complicitate la fals informatic. Anchetatorii au stabilit că cele cinci persoane pretindeau între 250 și 300 de euro de la persoane care voiau să obțină adeverințe de vaccinare și certificate europene Covid fără să le fi fost administrat serul anti-Covid, pentru a putea călători fără restricții, potrivit eBihoreanul.

Ea a fost angajată la DSP Bihor din 1 octombrie 2020, pe perioadă determinată, de 6 luni, la Compartimentul de Supraveghere Epidemiologică și Control al Bolilor Transmisibile, contractul fiindu-i prelungit succesiv, până la reținerea sa, fiind concediată pe 17 noiembrie 2021.

Cu toate că a fost arestată, asistenta Camelia S., își dorește să redevină angajată în cadrul DSP Bihor.

„DSP Bihor a angajat pe perioada pandemiei, pe durată determinată, 24 de asistente, care aveau dreptul să devină angajate pe perioadă nedeterminată dacă ar fi luat un examen. Niciuna dintre cele 24 de asistente nu a obținut, însă, nota minimă, 6.00, la concursul organizat în această primăvară, astfel încât posturile au fost scoase la concurs. Între persoanele care și-au depus dosarele de candidatură se numără și această persoană, pentru un post în cadrul Compartimentului Igiena Mediului”, a declarat dr. Rahotă pentru eBihoreanul.

Dosarul candidatei nu a putut fi respins, neexistând nicio restricție legală în acest sens. Concursul va avea loc în data de 8 iulie.

 

19 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Asa trebuie. Si reclama negativa e reclama.

    • Chesnoiu Răspunde

      Sunt trei posturi la PIF Halmeu, Directorul Dumuta, de la DSVSA le ține pentru ai lui, dar vine DNA și eliberează și postul de director!

  2. Altu Răspunde

    Așa, și,a făcut un bine oamenilor. Nu au făcut AVC sau infarct.

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Toata viata ei sa nu mai fie angajata in sanatate. Peste cativa ani o sa vrea si post de conducere!!!!!!! Cucoana incearca alt domeniu, aici ti-ai dat examenul ce vrei !

  4. H&R Răspunde

    Acum sincer, vaccin la chiuveta sau teza doctorat plagiat… Cred ca plagiatul e mai dur. Si cati au teza de doctorat sau licenta plagiata din politica romaneasca? Numai Dumnezeu stie!

    • Celalalt Răspunde

      Exemplu: Victor Ponta – care a canditat ca presedinte si a avut si rromani care l-au votat. La noi genu asta de oamenii sunt aclamati si vazut ca “cinstiti si descurcareti”

    • Gheorghe Răspunde

      H&R,despre ultima ta remarca.Crezi ca pe Dumnezeu il intereseaza toate manariile si furtisagurile politicienilor si nu numai?Trebuia sa spui,,Numai dracu stie!”era mai aproape de adevar.Ca tipu cu coarne este cel care,,rezolva tot”ce este ilegal.El este seful la biroul de minciuna,coruptie,hotie,trafic de influenta ,etc.Deci are toate evidentele manariilor……

  5. dia Răspunde

    Bravo ei, stia ea ce hram poarta zeama..si nu le-a facut rau oamenilor

  6. România reală Răspunde

    Amu’ și voi! Păi dacă postul de director (încă) nu e vacant!? Dar răbdare probabil se negociază undeva. Că duduia a demonstrat competențe indubitabile. Aplauze eroilor. Mai e puțin și din cauza voastră poate nu mai rămâne nimic din țara asta. Mai angajați în sistem??? 😱😲🤔🤮💩💩😭

  7. Mortu Răspunde

    In tara asta daca ai bani o poti fute-o pe nevasta lui Iohannis in public in timp ce iti ling coaiele 2 politisti

  8. Gogu Răspunde

    Poate exista un “basescu” in spatele blondinei ?!😁

  9. Aldo Răspunde

    Bravo, de ce nu? daca legea ii permite. Doar traim in romania in tara nimanui.
    Fufa intr-un fel a facut crima impotriva umanitatii.

  10. MaciLaci Răspunde

    Pofa kell hozzá, jó vastag.

  11. Gheorghe Răspunde

    Cei care o simpatizati si o laudati pe rapa…la asta nu stiu daca v-ar conveni sa ajungeti pe mana ei cand sunteti grav bolnavi voi pruncii ori nevastele voastra.Asta-i una din alea care habar nu au ce inseamna actul medical,sigur nu stie sa acorde primul ajutor unui bolnav,nu stie sa puna o branula sa faca un tratament unui pacient,sa ia o tensiune,un puls sau cele mai elementare lucruri care ar trebui sa le faca o asistenta adevarata.A ajuns asistenta stim noi cum,aica asa cum ajung majoritatea celor care lucreaza in spitale(ei o spun cu gura lor cat au decartat si cum au ajuns unde sunt).Voi stiti cum?Banuiesc ca stiti ca doar traiti in satmarul din romanistan nu in patagonia….Asta este un din acelea pe care le vedeti pe holurile spitalelor,aranjate,fardate,tot timpul ocupate de,,cum arata”cat de strampti ii sunt pantalonii pe fese sau ocupandu-se sa faca NIMIC.Ea il ajuta pe medic sa colectze,,dreptul”sau se ocupa cu barfele si toate manariile care se practica pe sectiile din spitalele satmarene.O prastie de asistenta.Mai oameni despre ce vorbiti?

  12. USR PLUS (câcat) Răspunde

    Chiar merită… A ajutat o grămadă de oamenii…

  13. Gheorghe Răspunde

    Mai ,,cacat” mai,daca merita de ce nu o angajezi in gospodaria ta sa faca,,munca de asistenta”si seara sa te alinte ca sa simpti si tu cum este sa fii intretinut de asistenta care a ajutata o gramada de oameni.Ori de ce nu merg cei,,ajutati”sa o ajute si ei pe ea cu o cheta cu o maslina o pralina etc,etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.