Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Elevele care au obținut media 10 la Bac s-au întâlnit cu prefectul Radu Roca

Prefectul Radu Roca le-a invitat azi la Instituția Prefectului județul Satu Mare pe cele două eleve din județ ce au obținut media 10 (zece) la examenul de Bacalaureat.

Lorena Pașca și Bianca Bărbuș, absolventele Colegiului Național Ioan Slavici Satu Mare au fost însoțite de Victor Lăzărescu, președintele Consiliului Județean al Elevilor Satu Mare. La întâlnire au participat și directorul de Cancelarie, Radu Iancu și consilierul Bianca Șorian.

,,Am vrut să vă cunosc și să vă felicit personal pentru rezultatele deosebite obținute la Bacalaureat. Cu siguranță este nu doar munca din ultimul an ci din toți cei patru ani de liceu. Sunt convins că veți reuși în viață și mi-aș dori ca după terminarea cursurilor universitare să reveniți acasă la Satu Mare”, a spus prefectul Radu Roca.

Lorena Pașca și Bianca Bărbuș au ținut să mulțumească Instituție Prefectului pentru invitație. Acestea au recunoscut că emoțiile încă nu s-au încheiat și nici planuri de vacanță nu și-au făcut pentru că urmează examene dificile de admitere la facultate. Ambele absolvente de 10 ale județului își doresc să urmeze cursurile unor universități din Cluj Napoca. Lorena la Universitatea de Medicină și Farmacie, iar Bianca la Universitatea Tehnică!


CITEȘTE ȘI:

12 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Mare stire. Roca.. parca s-ar fi intalnit cu Beyonce in plm.

  2. unu Răspunde

    bn zici , atat cacat mancati d ela portal ca deja de multe ori am zis nici numai deschid

  3. Peda Gogu Repetent Răspunde

    Acești copiii au făcut performanță la învățătură contra tuturor piedicilor puse de sistem. Cei care se trag în poze cu ei nu au absolut nici un merit, BA DIN CONTRĂ ! Așa că să te afișezi și să te fălești cu ei mi se pare cel puțin nesimțire. Multe ar fi de spus și și mai multe de făcut. Cu promisiuni e plin podul casei și aici nu la salarizare mă gândesc ci mai ales la regândirea la ceea ce și la cât de mult și degeaba se predă. Copiii nu sunt niște recipiente care trebuie umplute cu pâlnia!!!😱😲😤

  4. GB Răspunde

    “Face-ți loc!!!.. Face-ți loc!!! Slaviciul pe primul loc!” Bravo Liceului(profesori+conducere), partenerilor de educație(elevi+părinți) și continuați că sunteți pe drumul cel bun. Mă înclin, al vostru un fost elev și părinte de elevă.
    PS:-Și un sfat pentru viitor:-Profitați la maximum de toți care” se lipesc” de succesele voastre(și vor fi mulți) fiindcă voi sunteți esența, ei sunt doar ambalajul de conjunctura.

    • Radu Panait Răspunde

      Din păcate Colegiul Mihai Eminescu este dus în groapă de doamna Boloș. A fost depășit de Slavici, Stanca si German. Incă 2 ani cu doamna Boloș, Eminescu va fi depășit și de Elisa Zmfirescu.

  5. vasile Răspunde

    Felicitari absolventelor, insa niste premii in bani, calculatoare etc., de ce nu au primit

  6. x-ulescu Răspunde

    Nu am inteles ,e recompensa sau pedeapsa ?

  7. H&R Răspunde

    Mda inca un lucru, sau ma rog, mai multe. Macar o prajitura, fursecuri sau ceva biscuiti si o apa minerala, apa plata sau totusi ceva lichid, ca si asa este caldura mare, nu meritau daca tot au fost invitati? Nu trebuia sa fie pe masa? Intalnirea asta a fost doar o reclama ieftina. Punct.

  8. joliku Răspunde

    Ce plm direftor de cancelarie?!🤪🤪🤪

  9. Pasca Andrei Răspunde

    Asta-i sora mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.