Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Bucureştean prins în Petea cu permis din Bulgaria fals

Bucureştean prins în Petea cu permis din Bulgaria fals. Poliţiştii de frontieră sătmăreni fac cercetări în privinţa unui cetățean român din București, în vârstă de 34 de ani, care la controlul de frontieră a prezentat, pe lângă documentele de identitate, un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Bulgaria, fals.

În data de 29.07.2022, în jurul orei 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în România, un cetăţean român cu domiciliul în București, în vârstă de 34 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Germania.

În cadrul verificărilor, la solicitarea poliţiştilor, bărbatul a prezentat şi un permis de conducere, cu însemnele autorităţilor din Bulgaria.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului prezentat, poliţiştii au procedat la efectuarea de verificări suplimentare.

Astfel, polițiștii de frontieră au constatat faptul că permisul de conducere este fals, întrucât nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Un comentariu

  1. Xxxx Răspunde

    Cine îl cunoaște pe țiganul împuțit , Bacsku , din micro 14 care vinde etnobotanice ???

    Nevasta lui, tot țigancă împuțită, a făcut pușcărie pentru trafic de etnobotanice .

    Să se înțeleagă, ( țigan împuțit) este un diminutiv acceptat in dexul limbii române .cine îl cunoaste sa scrie adresa lui aici si nume complet.
    Poate așa reusim să îl trimitem acolo unde îi este locul .
    Acești țigani distrug tinerii acestei țări!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.