Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

VIDEO. La nuntă cu TIR-ul, la Satu Mare. Casă de piatră!

O nuntă mai puţin obişnuită a avut loc, în acest weekend, în municipiul Satu Mare. În locul maşinilor luxoase, împodobite cu fel şi fel de lucruri sau flori, mirii au ales o variantă mai… mare, la propriu şi la figurat: alaiul cu TIR-uri.

Mirii nonconformişti au făcut spectacol pe străzile din municipiul Satu Mare. Au pornit TIR-urile ornate de sărbătoare şi au pornit cu alaiul prin oraş, reuşind, astfel, să întoarcă toate privirile. Alaiul a fost primit cu reală încântare de sătmăreni, unii i-au filmat, alţii le-au urat casă de piatră.

Redacţia PortalSM le transmite proaspeţilor căsătoriţi casă de piatră şi o viaţă minunată în doi!

12 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    No așa casă de piatră să aibă cum i-au respectat pe ceilalți muritori de rând în trafic. Aici mă refer la cum au blocat sensul de pe Cloșca către Soareului. Că au oprit mai multe cap-tractoare acolo înainte de sens cu avariile băgate și descurcați-vă fraților!
    Încerc să înțeleg și claxonatul ăsta prin tot orașul dar știu că veți spune că se bucură. Bine, și??????

    • Karma Răspunde

      Stai liniștit, cât el este în cursă, un “prieten” îi f#te nevasta!
      Mai nasol nu se poate!

      • Uvulpea bi-polara Răspunde

        Ba se poate. Cand are ai mai multi prieteni, si plavanu e in cursa 🤣

    • Elaluta Răspunde

      Corect. Au blocat circulatia, au tulburat linistea publica cu claxonatul exagerat la ora de odihna 15:10. Sper sa se autosesizeze politia pentru ca , cf. legii, claxonatul in oras se accepta doar in caz de pericol , de evitare a unui accident.

  2. Vas Răspunde

    Tulburare liniști și ordinii publice. Nu se sesizează nimeni?
    Locuiesc lângă o biserică și începând uneori, chiar de vineri și până duminică, numai claxoane. Noroc cu postul sărbătorilor că e liniște, în rest junglă și chiștoace. Cineva să ne salveze!!!

    • 💩💩💩💩💩 Răspunde

      Dar când încep băunătorii să baune în boxe, îi fain? 😂😂😂

  3. Vulpea bi-polara Răspunde

    N-or facut altceva decat sa-i imite pe aia care exact acu o saptamana s-or dat la fel in spectacol cu tirurile prin oras. Asa ca, nu-s neconformisti, is decat niste tarani cu acte in regula.

  4. altu fără bmw Răspunde

    Mda. Și azi pe Goga iar a fost unul asemănător tot cu TIR-uri. Dacă așa se poate pe ditamai bulevardul nici nu încerc să aflu ce-i pe la periferie. Orașul ăsta nu are stăpân, ceva conducere?

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Sa vezi cand si-o pune pirostiile vreunu de la pompe funebre. Ala va rupe fasu cand va da un giro cu dricurile pe floaster, nu bouleanu asta.

  5. Transportator Răspunde

    Ce sa zic, va deranjau goarnele in mijlocul zilei….da asta-i romanul :))
    Daca doar treceau, dece trec…daca erau parcate, dece se falesc ?

    • altu fără bmw Răspunde

      Nu cred că e ceva normal. Încearcă numai să faci asta prin ouest unde duci marfa și să vezi ce pățești foarte repede! Ce zici?
      Când au blocat sensul giratoriu jumate oră la Burdea că așa li se scoală ți se pare OK? Nu că staționau hăpt în giratoriu ci chiar au blocat jumătate complet și cu avariile pornite! Și așa a și rămas o bucată de vreme! Asta vreo 4-5 cap-tractoare staționate una după alta!!! În ouest în două minute apărea poliția!
      Dacă vrem să trăim ca afară atunci în primul rând trebuie să ne respectăm unul pe altul. Că altfel ne stresăm inutil unul pe altul! Și de ce? Așa numai de aia că ne permitem! Să văd eu pe vreunul camionagiu că are nevoie de ceva salvare și aia întârzie că la cineva i se scoală să blocheze Burdea!?!? Să-i văd atunci ce gură mare fac!!!

    • comentator Răspunde

      Faptul că ți se permite sau ți se închid ochii și poți face ceva nu înseamnă că este și ceva normal sau că este voie. Asta cu scuza că sărbătoresc nu înseamnă că poți fi țăran, tolomac etc. și să îți bagi picioarele în ceilalți. Nu numai ei trăiesc în cătunul ăsta Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.