Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

VIDEO. Ce zici de o seară cu Grasu XXL? Au mai rămas două zile până vine la Capricci

Ce zici de o seară cu Grasu XXL? Jumătatea lunii iulie vine cu o surpriză pentru sătmărenii dornici de distracție, mâncare bună și de o atmosferă cu adevărat specială. Restaurantul Capricci le aduce pe toate împreună și vă așteaptă, la sfârșitul acestei săptămâni, să petreceți o seară care se anunță de pe acum una memorabilă.

Reprezentanții restaurantului Capricci organizează vineri, 15 iulie, un eveniment 𝑓𝑜𝑎𝑟𝑡𝑒 𝑇𝑎𝑟𝑒, 𝑓𝑟𝑎𝑡𝑒, într-un cadru 𝐸𝑙𝑒𝑔𝑎𝑛𝑡, astfel încât să te poți distra 𝑇𝑢𝑟𝑏𝑜𝑓𝑖𝑛. Main event-ul serii va fi, așa cum probabil ți-ai dat deja seama, concertul marca Grasu XXL. Un nume răsunator în industria muzicală românească, cu o activitate de peste 20 de ani în domeniu, Grasu XXL va cânta cele mai cunoscute și îndrăgite hituri ale sale vineri, 15 iulie, în aer liber, și promite un show incendiar pentru toți fanii din Satu Mare, și nu numai.

„Vrei să te distrezi… turbofin?! Au mai rămas câteva zile până la cea mai tare petrecere din această vară! Grasu XXL vine la Capricci! Ne vom distra ca-n filme, în aer liber! Notează-ți în calendar: 15 iulie, o noapte pe care nu o poți rata!”, este mesajul postat de restaurantul Capricci.

Cei de la Capricci au pregătit totul în detaliu, astfel încât nu numai mâncarea să fie una de calitate, ci și muzica. Toți artiștii invitați să cânte sau să mixeze live sunt printre cei mai apreciați din România ori, în unele cazuri, chiar din Europa.

Rezervările la super evenimentul de vineri, 15 iulie, se fac la numărul de telefon: 0770.533.993.