Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

A treia zi de când CNAIR a promis că rezolvă problema de pe Centură într-o oră

Este a treia zi de când CNAIR a promis că rezolvă problema de pe Centură într-o oră. Locuitorii din zona Sătmărel-Balta Blondă s-au săturat să mai aștepte ca autoritățile să își respecte promisiunile și au decis să treacă cu adevărat la fapte. Dacă protestele nu au reușit să rezolve problema drumului blocat, oamenii trec la următorul nivel și sunt pregătiți să depună plângere penală.

Reprezentanții CNAIR au precizat, luni dimineață, că ”problema de la Sătmărel poate fi rezolvată într-o oră, cu avizul poliției rutiere”. Poliția Rutieră și-a dat acceptul repede, însă problema a rămas tot nerezolvată. Oamenii din Sătmărel și Balta Blondă nu vor protesta astăzi, dar nici nu mai sunt dispuși să aștepte după autorități. Aceștia au început să se organizeze în această dimineață și vor merge să depună plângere penală, astfel încât cei care au decis blocarea drumului către cartierul lor să fie trași la răspundere.

Inițial, oamenilor li s-a comunicat că drumul va fi deblocat luni seara, apoi li s-a transmis să aștepte până marți. Aceștia au așteptat până în această dimineață, miercuri, 13 iulie, utilajul care să îndepărteze betoanele ce blochează drumul, însă nu s-a întâmplat nimic. Oamenii nu mai cred în promisiuni, spun că au fost mințiți și sunt hotărâți să își caute dreptatea în instanță.


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    Pai si rares bogdan a rezolvat problema pensiilor speciale in 30 de zile ! Sau nu ?

  2. Maci Laci Răspunde

    BĂGAȚI MAI OAMENI BUNI EXCAVATORUL ȘI ATI REZOLVAT PROBLEMA!!!!

  3. Camelia Pop Răspunde

    Ce atâta revoltă din partea Satmarelului, confirmați-vă oameni buni.

  4. Dani Răspunde

    Lasa-i ca incet se vor obisnui! Ce pusca mea! Ce vreti sa vina si sa rezolve si asta Adisor Cozma?

  5. GemeZamfirescu Răspunde

    Cum mă Govoride încă nu s-au ridicat betoanele?Vai ai mințit tot Sătmărelu și Balta Blonda la un loc!Deci nu mai ești tata lor?Gabore,i-a vezi nu poți sa-ți valorifici inteligenta de Debrecen și sa sa rezolvi tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.