Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

FOTO. Accident în lanț în Satu Mare. Bărbat lovit pe trecerea de pietoni

ACTUALIZARE. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului în lanț produs în această după-masă, pe drumul Odoreului din municipiul Satu Mare.

Ce spune Poliția:

La data de 22 iulie, în jurul orelor 18.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, cu victimă, pe raza municipiului Satu Mare.

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, o femeie de 54 de ani, din localitatea Medieșu Aurit, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe strada Odoreului din municipiu, ar fi accidentat un bărbat de 55 de ani, domiciliat în județul Botoșani, care în calitate de pieton, se afla angajat în traversarea drumului public, după care autoturismul a fost proiectat într-un microbuz care se afla staționat în proximitate.

În urma producerii evenimentului rutier, bărbatul de 55 de ani a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost supus unei testări cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a unei eventuale alcoolemii.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Știrea inițială:

Un accident grav de circulație s-a produs, în această după-masă, vineri, 22 iulie, în municipiul Satu Mare, după ce un pieton a fost lovit de o mașină.

Accidentul s-a produs pe drumul Odoreului din municipiul Satu Mare. O șoferiță aflată la volanul unui Volkswagen Passat a lovit un bărbat aflat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. În urma impactului, mașina condusă de șoferiță a lovit un microbuz, iar acesta din urmă a fost proiectat într-un alt autoturism.

Potrivit primelor informații, pietonul lovit pe trecere a suferit răni grave și a fost transportat de urgență la spital. Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

În urma evenimentului rutier, traficul în zonă a fost îngreunat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.