Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

FOTO. Cum s-a produs accidentul de pe Odoreului. Pieton lovit pe trecere, trei mașini avariate

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului în lanț produs în această după-masă, pe drumul Odoreului din municipiul Satu Mare.

O șoferiță aflată la volanul unui Volkswagen Passat a lovit un bărbat aflat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. În urma impactului, mașina condusă de șoferiță a lovit un microbuz, iar acesta din urmă a fost proiectat într-un alt autoturism.

Ce spune Poliția:

La data de 22 iulie, în jurul orelor 18.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, cu victimă, pe raza municipiului Satu Mare.

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, o femeie de 54 de ani, din localitatea Medieșu Aurit, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe strada Odoreului din municipiu, ar fi accidentat un bărbat de 55 de ani, domiciliat în județul Botoșani, care în calitate de pieton, se afla angajat în traversarea drumului public, după care autoturismul a fost proiectat într-un microbuz care se afla staționat în proximitate.

În urma producerii evenimentului rutier, bărbatul de 55 de ani a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost supus unei testări cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a unei eventuale alcoolemii.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


CITEȘTE ȘI:

2 comentarii

  1. Pistike Răspunde

    Dacă pe toată strada Odoreului este interzisă oprirea, și la fel, la mai puțin de 25 de metri înainte și după trecerea de pietoni, atunci cine este încă vinovat pentru producerea accidentului???

  2. Ionel Răspunde

    Dacă avea noul VW ID.7 electric care a înlocuit Passat-ul atunci mașina activa singură frâna în regim de urgență:
    ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.