Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Accident la Crinul. A intrat pe contrasens și a lovit frontal o mașină

Accident la Crinul. Un accident rutier a avut loc în această după-masă, miercuri, 13 iulie, în sensul giratoriu de la Podul Golescu, după ce două mașini s-au ciocnit frontal.

Potrivit primelor informații, șoferul unui autoturism marca Ford ar fi ieșit din parcarea magazinului Lidl, a trecut peste bordură, a ajuns pe contrasens și a lovit frontal o altă mașină.

Accidentul s-a soldat cu pagube materiale. La fața locului au ajuns polițiștii care urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

6 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Ori omului i s-a facut rau,ori a dat mana cu bahus,ori si-a luat permisul pe nemeritat.Cum sa faci asa ceva?
    Mergi cu masina pe sosea cum te taie capul,ca pe propria ograda,de pe o parte pe alta?Mai oameni buni da sunteti inconstienti sa faceti asa ceva,ca mai inainte fusese un accident undeva pe Careiului in zona centurii.

  2. ciprian Răspunde

    Nimeni nu stie cronologia evenimentului, ce s-a intamplat practic acolo? Dupa ce naiba a-ti mai scris articolul asta, fara esenta, inutil pentru cititori?

  3. aaaa Răspunde

    Zilnic circul pe acolo, zilnic este cate un idiot care pe sensul de mers spre Carei, de pe banda a 2-a trece fara sa se asigure, PESTE LINIA DISCONTINUA, pe banda din mijloc, taindu-mi calea. Problema e ca de fiecare data e alt prostanac, niciodata nu e acelasi. Sa nu mai vorbesc despre cei care vin dinspre Carei pe banda 1 in sensul giratoriu si fac stanga catre podul Golescu. Se circula ca in jungla in municipiul asta!

    • Relax Răspunde

      Relax, m-am convins că nici 10% dintre participanții la trafic nu cunosc regulile de circulație în sensul giratoriu!
      Adevărate bombe cu ceas!

  4. BMW Răspunde

    Foarte bine . Cat mai multi sa va aacidentati . Nu stiti sa conduceti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.