Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Drulă s-a autopropus liderul unei coaliții cu PNL. Cozma: USR e un partid imatur, cu politică de circ

Deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, reacționează dur după ce Cătălin Drulă a declarat recent că USR intră la guvernare cu PNL doar dacă dă premierul, informează psnews.ro. „E greu să construiești cu ei… lumea nu-i mai ia în serios”, susține liberalul Adrian Cozma. Totodată, potrivit liberalului, partidul condus acum de Drulă „trebuie să se decidă dacă intră în politica mare sau preferă să se joace în continuare”.

„USR este un partid de aventurieri politici, un partid imatur care nu a înțeles rolul pe care l-a avut atunci când a guvernat. Să ne aducem aminte de ziua în care au plecat cu spectacol și circ de la guvernare. E greu sa construiești cu ei… lumea nu-i mai ia în serios.

PNL nu este preocupat de cine conduce USR. Sperăm doar că vor da dovadă de mai multă maturitate, misiune ratată inclusiv când au fost la guvernare, lucru recunoscut de Cătălin Drulă atunci când afirmă că USR nu mai are timp de „vedetisme și politică imatură”. PNL crede într-o opoziție constructivă, cu partide care nu blochează reforme și atacă Guvernul doar pentru a puncta electoral, mai ales într-o perioadă atât de complicată economic. USR trebuie să se decidă dacă intră în politica mare sau preferă să se joace în continuare”, a declarat Adrian Cozma pentru PS News.

Liberalul amintește și că „politica de circ s-a dovedit falimentară pentru USR”, iar deciziile neinspirate ale conducerii USR au creat mari probleme și formațiunii politice.

„Politica de circ s-a dovedit falimentară pentru USR și a făcut rău României în criză. Din fericire, PNL a gestionat cu bine guvernarea și a avut soluțiile pentru problemele concrete ale României, în ciuda atacurilor constante, inclusiv la adresa proiectelor demarate chiar de miniștrii USR. Deciziile neinspirate ale conducerii USR au dus la înjumătățirea membrilor cu drept de vot: fie au fost dați afară, fie au plecat prin demisie sau au rămas de formă, fără să se mai implice și fără să-și mai plătească cotizația.

Realitatea cifrelor, dincolo de PR-ul extern și lauda internă, este aceea că procentul de 71% cu care a fost ales Cătălin Drulă înseamnă de fapt un număr de voturi mult mai mic și decât la Dacian Cioloș în urmă cu doar zece luni. Dacă Cioloș avea să fie ales președinte cu 19 603 voturi, Drulă, a primit acum doar 12 967 voturi.

Dacă Dan Barna susținea în 2019 că mandatul USR nu este scoaterea României din criză, lucru dovedit ulterior, sperăm ca în 2022 USR să aibă suficientă maturitate pentru a-şi înțelege rolul pe scena politică”, a mai declarat liberalul.

Sursa: psnews.ro

 

 

8 comentarii

  1. Bogdan Dumitras Răspunde

    Băiatul asta e prost rău. Chiar nu înțelege nimic.

  2. Gelu Răspunde

    Da PNL-ul cu toți traseiștii PD-L cum este, un partid de oportuniști,trădători,hoți!!!?

  3. Mihai Răspunde

    🤣🤣🤣
    Circarul peneleilor spune așa ceva….

  4. USR PLUS (câcat) Răspunde

    Nu contează cât îi de bun un userist tot muist rămâne… Nu comentez de PNL sau PSD sunt la fel dar USR PLUS II ce-a mai mare rușine a României….mue USR PLUS

  5. Beny Kira Răspunde

    USR-Plus e analfabeții Romaniei

  6. Hu Răspunde

    Hai UDMR.

  7. Aspi Rina Răspunde

    La viitoarele ore de educație sexuală predate in școli copiii vor invăța despre “penis” că se mai numește și “drulă” în termeni populari …

  8. Vasile Răspunde

    Doi papagali!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.