Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Amenzi date la plezneală la Carei. Oameni chemaţi la ştrand şi amendaţi aiurea

Amenzi date la plezneală la Carei. Un bărbat din municipiul Satu Mare a primit amendă de la Poliţia Locală Carei pentru că a parcat pe spaţiul verde, deşi bărbatul are permisul suspendat şi nici nu a fost în maşină în ziua respectivă.

Un bărbat din municipiul Satu Mare a primit astăzi o amendă de la Poliţia Locală Carei. Bărbatul a fost mirat când a citit în procesul verbal că în data de 3 iulie a fost fotografiat de către poliţia locală în timp ce a parcat pe spaţiul verde. Asta în condiţiile în care are permisul suspendat şi nici nu s-a urcat în maşina respectivă în acea zi.

Adevărul este că maşina a fost condusă de către fiul acestuia, care a fost la ştrandul din Carei şi a parcat într-o zonă în care erau mai multe maşini. Nefiind alte locuri de parcare în zonă, şi decât să blocheze o bandă de circulaţie, mai ales că toată iarba era uscată, fiul a parcat într-adevăr pe o zonă care în anumite condiţii poate fi considerată “zonă verde”.

Din câte se pare, deşi erau mai multe autoturisme, alţi oameni din Satu Mare, parcaţi în vecinătate, deocamdată doar el a primit amenda.

“Mi se pare absurd să promovezi ştrandul, să nu ai locuri de parcare, şi să dai amenzi aiurea. Poliţia locală trebuia să lase o înştiinţare pe parbriz, să comunicăm numele şoferului, iar ulterior să fim sancţionaţi dacă am încălcat vreo lege. În zonă efectiv nu sunt locuri de parcare, decât să blocăm o bandă am preferat să parcăm acolo”, ne-a spus sătmăreanul.

Mai mult, procesul verbal are şi ora greşită. Este trecută ora 10,57 ora săvârşirii contravenţiei, în condiţiile în care tânărul încă la ora 11.30 era în Satu Mare şi a ajuns la Carei după ora 13. Toate acestea pot fi dovedite şi cel mai probabil urmează ca procesul verbal să fie atacat.

Aşadar, sătmărenii care merg la ştrandul din Carei trebuie să fie foarte atenţi unde parchează.

“Din discuţiile pe care le-am avut mi se pare că am fost vânat efectiv şi că sunt vânaţi şoferii care nu sunt din Carei. Aveam şi număr de telefon pe parbriz, puteau să mă contacteze, puteau să lase o înştiinţare pe parbriz să afle cine a condus, dar ca să trimiţi o amendă unei persoane care nici nu s-a urcat în maşină în ziua respectivă, mi se pare o aberaţie”, ne-a spus sătmăreanul.

16 comentarii

  1. Sofer Răspunde

    Pol.loc. a proccedat in cel mai corect mod. Daca nu gaseste loc la 50m de strand sa parcheze la 100, 200, 500m. Ce este el, taur sau vaca sa pasca pe iarba? Ia-uzi pe nenorocitul, cica iarba oricum era uscata…. a scapat ieftin, in Satu Mate ridicau masina si costa aproape duble. Fraier ce este…:(((

  2. dsa Răspunde

    Da,Da.Altul din sm vine la carei la strand si mananca in bazin,ca ei sunt buricu pamantului.

  3. H&R Răspunde

    Ai parcat ca un bou!

  4. Mihaita Piticu' Răspunde

    Numa’ taranii cu 2 clase parcheaza pe spatiu’ verde. Tuva-n gura de boi ….

  5. ABBA 😉😉😉 Răspunde

    Fraierulk e de vina si in ca el comenteaza?!?! Ce tot comentezi aiurea? Parceaza mai incolo si nu vei primi amenda. Tara de de 2bani. Numai cei vinovati comenteaza aiurea…

  6. Maci Laci Răspunde

    POLITIA LOCALĂ AR TREBUI DESFIINȚATĂ FĂRĂ DREPT DE APEL….. ESTE O ADUNĂTURĂ DE CIOBANI LICHELE DE DOI BANI GĂURIȚI!!!! TUVA NAȚIA ÎN GURĂ DE ȘOBOLANI ÎMPUȚIȚI!!!

  7. ...?#@!....ățopi Răspunde

    Corect. Au parcat pe spațiu verde. Dar hai să vedem reversul medaliei, adică funcție de capacitatea ștrandului câte locuri de parcare sunt asigurate? Aud ceva?

  8. H&R Răspunde

    Locuri de parcare? Poti merge si cu busul trenul etc. Dar noah in Satmar vrem pana langa bazin cu masina. In Carei e alta poveste.

    • X Răspunde

      Sa te duci tu cu mizeriile alea ce le numesc astia bus sau tren. Ca lesini de 2 ori pana in carei si de la miros si de la caldura

      • H&R Răspunde

        Asta cu mizeria si cu caldura (vara , ca iarna merge clima cu brio) e adevarat, pacat pentru situatie. problema este ca nu o sa se rezolve in scurt timp. Poate niciodata.

  9. Lotru Răspunde

    Nu se parchează pe spațiul verde niciodată în niciun caz chiar dacă iarba e uscata din cauza secetei prelungite. A parcat chiar la întrare cu nerusinare. Este parcare destulă la marginea drumului la 100-300 m. Civilizație țăranilor nu știți ce inseamna. Amenda e prea puțin, mașinile ar trebui ridicate.

  10. Victor Răspunde

    Adrian Cozma, a achitat doar 200 de lei din consumația lui Victor de la Liga. A mai rămas de plătit 800 de lei. Te asteptam

  11. Lol Răspunde

    Serios? Asta e știre?

  12. Tom Răspunde

    Eu trec zilnic acolo loc de parcare este destule numai că trebe mers pe jos 400-500 de metri și nu este umbra că el a parcat acolo sa steie mașină pe umbra nici de cum că nu avea unde să parcheze

    • Exact Răspunde

      Asa este! Nu este scuza pentru parcare pe spatiul verde, sunt strazi destule prin zona. Niste dobitoci toti!

      • Nu este chiar așa Răspunde

        Fără supărare dar străzile adiacente NU SUNT locuri de parcare desemnate de autoritatea locală! Mai este și aspectul că vin cei doritori la ștrand și astfel pot (hăpt în weekend) să blocheze accesul celor care acolo domiciliază. Ca să nu mai spun și celelalte aspecte gen zgomot, turat motoare, trântit uși, scandal, certuri, mizerie pe jos etc. Deci dacă exploatezi așa ceva asigură toate dotările. Ia mergeți voi la unguri la practic oricare ștrand și vedeți acolo cum la fiecare astfel de ștrand este parcare cât pentru dublul-triplul numărului de clienți posibili!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.