Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

FOTO. A început caravana TIFF la Satu Mare. Programul filmelor

A început caravana TIFF la Satu Mare. Vineri a fost prima seară care a deschis noua ediţie a caravanei TIFF la Satu Mare, urmând ca şi sâmbătă şi duminică seara să aibă loc proiecţii în pasajul Corneliu Coposu.

Evenimentul a început cu proiecţia “Aurică, viaţă de câine” (scurtmetraj), r. Mihai Dragolea | România, 12’, după care a urmat România Sălbatică r. Dan Dinu, Cosmin Dumitrache | România, 123′.

Caravana TIFF este organizată Cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare și al Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, în organizarea Asociaţiei pentru Promovarea Filmului Românesc.

Program TIFF Satu Mare

Sâmbătă, 9 iulie
21.45: Suborbital (scurtmetraj), r. Sós Timothy| România, 30′
22:15: Haita Noastră / Külön Falka
r. Hajni Kis | Ungaria, Slovacia, 98’
Când află că tatăl ei a ieşit din închisoare şi se află în oraş, Niki ignoră interdicţia vehementă a bunicii şi se întâlneşte cu el în secret. Faţă în faţă cu fiica lui în vârstă de 12 ani, Tibor este nevoit să-şi reevalueze statutul de părinte şi să-şi asume în sfârşit această responsabilitate.

Duminică, 10 iulie
21.45: Moștenirea (scurtmetraj), r. Marian Fărcuț | România, 14′
22:00: Dineu cu vecinii de sus
r. Cesc Gay | Spania, 82’
Julio şi Ana sunt împreună de mai bine de 15 ani. Abia dacă se mai privesc, iar certurile au devenit o constantă în relaţia lor. Vecinii de deasupra lor par că au o relație pasională și gemetele din apartament sunt deja la ordinea zilei. Când Ana îi invită la cină, seara se va transforma pe neaşteptate într-un tsunami al emoţiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.